Seksi temperament žene i njene navike

Seksi temperament žene i njene navike

Umoran od nedostatka emocija i trupaca u krevetu? Što očekivati ​​od žene? Najseksi i najtemperamentnije žene prepoznaju se po navikama.

Da biste saznali kakav je ženski spolni temperament, dovoljno je obratiti pažnju na njezine navike. TOP 5 navika će vam reći što možete očekivati ​​od ljepšeg spola u krevetu.

Kupovna navika

Kupovina je omiljena zabava većine žena koja je mnogima već postala navika. Muškarci, s druge strane, kupnju doživljavaju kao mučenje, ponekad čak i kao okrutno mučenje.

Seksolozi tvrde da su takve žene sebične, spremne su se odreći seksa radi kupovine ili tračanja s djevojkama. U krevetu s ljubiteljicom kupovine, muškarac ne bi trebao čekati strastveni seks.

Prema seksolozima, žene ovog tipa mogu promijeniti svoj stav prema seksu samo ako upoznaju dostojnog muškarca zbog kojeg će biti spremna odustati od kupovine.

Navika uvijanja kovrča

O ženi koja ima naviku namotati pramen kose ili pramen kose na prst ili drugi mali predmet koji je pri ruci, a pritom zamišljeno gleda u daljinu, možemo reći da joj se ne sviđa muškarca s kojim je sada u vezi.

Zašto nema dovoljno seksa i kako to popraviti?

Navika čestog gledanja u ogledalo

O ljepšem spolu, koji uživa gledati svoj odraz u ogledalu, a pritom lako zaboraviti da ima goste kod kuće, gladnog muža ili peglu koja nije isključena, možemo sa sigurnošću reći da su takve žene sanjarice. Ove su žene nepredvidive i očaravajuće u seksu.

Za muškarca je glavni zadatak pogoditi njezinu seksualnu fantaziju.

Navika razbacivanja posteljine po stanu

Bacanje svojih stvari po stanu, uključujući donje rublje, vole kreativne, umjetničke prirode. Takve žene imaju neograničene seksualne fantazije koje nastoje ostvariti, u seksu je poput bijesa.

Navika grickanja usana

Žene koje imaju takvu naviku ne znaju oprostiti uvrede, mogu izraziti sve tvrdnje svom muškarcu u najneprikladnijem trenutku - na sastanku, na rođendanu prijatelja ili čak u krevetu. Ove su žene jako ljubomorne, strastvene su i nezasitne u krevetu, ali ih ljubomora onemogućuje da u seksu u potpunosti otkriju svoje emocije i želje.

Članci o toj temi