Treća dojka jasmine tridevil (ažurirano)

Treća dojka Jasmine Tridevil (ažurirano)

U fantastičnom filmu "Total Recall" bila je žena s tri sise. Jasmine Tridevil kirurški je napravila svoju treću dojku da ne voli muškarce!

Jasmine Tridevil sebi je napravila treću dojku kako bi bila seksualno neprivlačna za muškarce. Prilično je čudno. Uostalom, grudi su jedan od seksualnih fetiša muškaraca.

Jasmine je posjetila oko 55 liječnika kako bi si nabavila još jednu dojku, no liječnici su to odbili iz etičkih razloga. Ali čudna žena našla je liječnika koji je za 20 tisuća kuna. dolara napravio joj tri grudi. Skupljala je ovaj novac pune dvije godine.

Jasmine Tridevil treća dojka

Nakon operacije majka i sestra prestale su razgovarati s Jasmine, a otac je se počeo sramiti.

Jasmine Tridevil poriče da je to učinila zbog slave i novca. Tvrdi da je željela postati neprivlačna muškarcima i da nema želju izlaziti ni s kim. Ali Jasmine je lukava. Najavila je da želi raditi emisiju na MTV-u. Ovo je njezin san.

Sama tema treće grudi nalazi se u fantastičnom filmu "Total Recall". Tamo je mutantna prostitutka imala troprsu. Definitivno ne želimo vidjeti Jasmine Tridevil na MTV-u kada joj je mjesto u industriji za odrasle.

Što pornografija može naučiti, a što neće naučiti

Dodano

Ako Jasmine Trideville ne odgovara za prevaru milijuna (i razočaranje stotina tisuća muškaraca), onda će zasigurno morati napisati knjigu “Kako postati poznat u tjedan dana”.

Uostalom, Jasmine je zaista postala prava zvijezda interneta, rekavši da je sebi sašila treću grudi. A da nije pretraga u zračnoj luci Tampa, koja bi na Floridi mogla zavaravati ljude dugi niz godina. Djelatnici zračne luke prosvijetlili su djevojčinu prtljagu i u njezinim stvarima pronašli treću protezu dojke. Pokazalo se da je on faktura.

A u putovnici se pokazalo da slavna osoba uopće nije Jasmine, već Alisha Hessler. Poklapala se samo dob. Djevojka stvarno ima 21 godinu. Mlad, da okretan.

Ovdje su stigla i mišljenja nadležnih kirurga. Doktor Matthew Schulman rekao je medijima da je nemoguće izvesti operaciju implantacije treće dojke tako kvalitetno da od nje ne ostane ni najmanji ožiljak (na brojnim slikama i videima "ažurirana" Jasmine Trideville izgledala je besprijekorno).

Smiješno je da prevarant nastavlja tvrditi, čak i nakon što je razotkrivena, da je njezina treća dojka stvarna. Pa što joj preostaje?!

Jasmine Tridevil treća dojka

Jasmine Tridevil treća dojka

Članci o toj temi