Liječio sam djevojku - dao

Liječio sam djevojku - dao

Bikeri imaju pravilo, ako je djevojka sjela na motocikl, onda ga je dala vlasniku. U suvremenom svijetu vrijedi drugačije pravilo. Ako liječite i zabavljate djevojku, onda ona plaća pod jednakim uvjetima ili plaća seksom.

Nedavno je bio takav slučaj u Indianapolisu. Djevojka Amanda otišla je u restoran s jednim dečkom, ali on joj se nije svidio. Djevojka je šutke jela na njegov račun na spoju, a onda je prestala odgovarati na njegove poruke. Tip je išao po principu. Poslao joj je ček nakon datuma tražeći od nje da plati polovicu. Djevojka se nasmijala i objavila njegovu fotografiju na internetu. Ali stranci su osudili ne momka, već djevojku dinamo. Amanda je izbrisala svoju stranicu, a tip kao da se osvetio svim muškarcima koji su patili od sličnih postupaka djevojaka. Ovakvo ponašanje djevojke u inozemstvu nazivaju "ghosting", a kod nas "dinamo". I to je odvratno.

Sada sve ima cijenu. Muškarac troši novac na djevojku - to znači da bi trebao dobiti nešto zauzvrat, a ne ignoriranje i bacanje. U Europi i SAD-u obično plaćaju na pola. Naše djevojke vole jesti ribu, a ne sjediti na penisu. Zabavljaš me i plaćaš za mene, ali ja ti ništa ne dugujem. Neovisna sam i slobodna. Možda neću ni podići slušalicu i ignorirati ću te. Ali hodati na svoj račun sa zadovoljstvom.

Pet muških kvaliteta koje vole sve djevojke

Djevojka je dužna za večeru i zabavu, plaćeno iz vašeg džepa. A ako djevojka mora, onda je možete optužiti za seks. Tko nahrani djevojku, pleše je.

Liječio sam djevojku - dao

Neke se cure vole družiti s dečkom zbog njegovog plijena, a onda se rastanu a da ga nisu ni obavijestile. Ovako ne funkcionira suvremeni svijet.

Dok kod nas to još nije uobičajeno raditi, a muškarci su velikodušni. Ali u SAD-u, Europi i Japanu muškarci naplaćuju djevojkama ako ih dinamitiraju nakon spoja. Ponekad, nakon neuspješne veze, čak traže povrat ulaganja i novca potrošenog na darove. Je li to seljaštvo ili pravda? To je racionalnost i jednakost za koju se žene tako žestoko bore.

Liječio sam djevojku - dao

Suvremeni princip je sljedeći: ako ste djevojku liječili o svom trošku, ona je dala. Ako vam se muškarac ne sviđa i ne želite biti obveznici, platite jednako.

Članci o toj temi