Kako zavesti piliće?

Kako zavesti piliće?

Kako zavesti piliće na temelju instinkta? Dvije su glavne metode zavođenja, ali njihova kombinacija je najbolji izbor. Kojom metodom zavodite djevojke?

Žena ima dva instinkta. Jedan kaže da se izabere najbolji hranitelj obitelji, a drugi poziva da se izaberu najbolji gene. Žena koleba između dva instinkta, što daje priliku različitim muškarcima i metodama zavođenja.

Kako zavesti piliće?

Muževljeva strategija

Najpopularniji model ponašanja je kada se muškarac ponaša kao najbolji zarađivač i lovac. Vodi ženu u skupe restorane, mazi darovima, zabavlja i brine. Djevojka voli ovu vrstu predanosti i poslušnosti. Muškarac se ponaša kao potencijalni muž. Zauzvrat, ona daje nadu za seks u doglednoj budućnosti, nadajući se da će ga čvrsto zakačiti.

Muška strategija

Mužjak igra na malo drugačiji način. Ne pokušava se dugo brinuti za ženu i zadovoljiti njezine potrebe u obliku potencijalnog muža. Muško daje ženi nadu da se nada vezi nakon seksa. Previše je razmažen ženskom pažnjom, grub, ciničan i otvoren.

Kako zavesti piliće?

Muško-muška strategija

Ako odaberete samo ulogu muža, onda žena dobiva previše aduta. Ona u ovoj vezi više vidi zajednicu prijatelja. Ona će dati, ali punopravna ljubavna veza neće uspjeti. Shvatit će da nije izabrala srcem, već umom. Neće imati najboljeg mužjaka, već najboljeg partnera koji zarađuje. Žena će se držati takvog muškarca, ali neće voljeti i osjećati strast.

Tajna svih djevojaka ili kako ugoditi svim ljepoticama

Uloga samo muškarca sposobna je privremeno zadovoljiti ženu. Imat ćete spolni odnos, ali ona takvog muškarca neće shvaćati previše ozbiljno. Žena ne treba samo seks, već i samopoštovanje. Uloga muškarca je loša u tome što će žena istovremeno tražiti muškarca koji treba ne samo svoje tijelo, već i ostalo.

Najbolja ravnoteža između slika muža i muškarca bila bi prosječna opcija. Kada zavodite žene, koristite oba njihova instinkta. Promijenite svoje ponašanje od ciničnog - muževnog do prijateljskog - brižnog.

Članci o toj temi