Kvalitetan seks i loše navike

Kvalitetan seks i loše navike

Kvalitetan seks ključ je sretnog života i pozitivnog raspoloženja. Navike koje minimiziraju mogućnost dobrog seksa.

Zapravo postoji mnogo razloga za nezadovoljstvo našim seksualnim životom, no pokazalo se da su najpopularniji među njima naše seksualne navike. Najčešće jednostavno ne razumijemo da ovo ili ono ponašanje u krevetu može uništiti pravi smisao snošaja.

Navike koje minimiziraju mogućnost kvalitetnog seksa:

jedan.Težnja ka lijepom seksu. Tko je tako odlučio? Uostalom, seks nije predstava ili film. Za koga su svi ti hinjeni uzdasi i neprirodna strast? Seksualna intimnost bit će zaista lijepa samo kada donosi zadovoljstvo oba partnera.

2.Preozbiljno shvaćanje odnosa. To se izražava u pretjeranom nastojanju osobe da uzme u obzir svaki detalj spolnog kontakta. Takvi ljudi ne prihvaćaju spontani seks. Imaju sve jasno naznačeno, kako se sve treba dogoditi i kojim redoslijedom. I odjednom se dogodio nekakav neuspjeh – neće biti kvalitetnog seksa.

3.Opširnost. Mnogi imaju naviku cijeli spolni odnos popratiti riječima, gdje poljubiti, gdje pomaziti. Sve to odvlači pažnju od glavnog procesa i može potpuno ubiti strast.

4.Pretjerana čistoća. Ne radi se o higijeni, jer bez nje nema šanse. To se odnosi na naviku trčanja pod tušem odmah nakon spolnog odnosa. Možda je partner htio malo poležati zajedno u krevetu, a jedan od njih odmah trči da se opere. Stječe se dojam da se jedan partner gadi prema tijelu drugog partnera. To se posebno odnosi na žene.

Tajne dobrog seksa koje će ga učiniti boljim

5.Stidljivost. Najčešće ova navika ima veze sa ženama, ali ima i sramežljivih muškaraca. Naravno, isprva, u prvim noćima ljubavi s novim partnerom, skromnost je samo dobrodošla, ali nakon nekoliko desetaka takvih noći već je dosadna.

Članci o toj temi