Na koji datum bi trebao biti seks?

Na koji datum bi trebao biti seks?

Kada bi se trebao dogoditi seks? Na prvi, treći, peti ili bilo koji drugi datum? Ovisi o tome koga tražite. Kurva, riba ili normalna djevojka.

Neki muškarci su skloni seksu s djevojkom na prvom spoju, a onda su ponosni na to. Ali to će uvijek biti drolja ili iskusna cura koja lovi mužjaka. Normalna djevojka na prvom spoju ne trči skinuti gaćice i prepustiti se prvoj osobi koju sretne.

Na koji datum bi trebao biti seks?

Seks na prvom spoju s kurvom

Seks na prvom spoju je dio klupskih kurvi, pijanih žena, dosadnih razvoda i gladnih đira. Takve ribe lako idu na seks, sisanje i ostalo na par koktela. Ali snimanje kurvi je za šakale koji jedu za drugima. Jebene kurve, u kojima su prije tebe bile stotine članova, kao da piješ iz teške lokve. Ali jesi li ti propalica da staviš svoj kurac u gomile smeća?

Seks na prvom spoju s kurvom

Seks na trećem ili petom spoju s proračunatom curom

Neke iskusne cure čekaju treći ili peti spoj da rašire noge. Ali ponekad to izgleda kao počast modi modernih odnosa. Cura, da je ne smatraju droljavom, čeka pravo vrijeme kada može dati muškarca. Ali ova troma seksualna usluga izgleda glupo kao izračun. Iskusna cura želi brzo vezati muškarca seksom i tijelom kada se pristojnost već poštuje.

Tajna svih djevojaka ili kako ugoditi svim ljepoticama

Seks na trećem ili petom spoju s proračunatom curom

Seks na određenom spoju s dobrom djevojkom

Kada bi trebao imati seks s dobrom djevojkom?? Određeno ne na prvom ili čak petom spoju. Normalna djevojka će pomno pogledati muškarca i neće ga pokušavati spojiti svojim seksualnim vještinama u krevetu. Dobra djevojka će polako ići na seks, i neće skidati gaćice što je prije moguće. Seks će biti kada je logičan, poželjan i neizbježan.

Seks na određenom spoju s dobrom djevojkom

Na koji datum bi trebao biti seks? Ovisi o tome koga tražite. Kurva, riba ili normalna djevojka.

Članci o toj temi