Kako učiniti seks toplijim?

Kako učiniti seks toplijim?

Imati dosadan i nezanimljiv seks je loša ideja. Kako diverzificirati seks, donijeti nove trendove u bitke u krevetu i uživati ​​100%? Kako učiniti seks toplijim?

Jeste li umorni od monotonije u svom seksualnom životu?? Onda je vrijeme da ga diverzificirate. Kako bi vaš seks bio topliji, pogledajte neke učinkovite načine za "zagrijavanje".

Uklonite tabu

Ako vam je seks postao dosadan i nezanimljiv, riješite ga se tako što ćete napustiti neka od pravila koja su se vremenom razvila. Na primjer, ako je djevojka protiv oralnog - da to učini, a muškarac prethodno nije napravio intimnu masažu svojoj voljenoj - da joj pruži takvo zadovoljstvo.

Posteljina

Kupite jedno drugom donje rublje po izboru, a zatim pozovite svoju drugu polovicu da ga obuče. Naravno, izbor može biti potpuno neočekivan. Ali što je više intrige, to je rezultat zanimljiviji.

Igre za odrasle

Igrajte se na karte ili počnite čistiti kuću s novim ciljevima. Ili isprobajte uloge u kojima ste dugo maštali da ih posjetite. Temu i radnju za igru ​​važno je odabrati takvu koja će biti primamljiva za oboje. Pitaj zašto je tako? Izbaciti nagomilane emocije i, naravno, doživjeti uzbuđenje.

Erotsko kuhanje

Ova vrsta zabave tipična je za romantične parove. Čokolada, jagode s vrhnjem, kupke sa šampanjcem - ne samo da uzbuđuju, već i daju ugodan osjećaj ljepote.

Film za odrasle

Sigurno su se svi koji su ikada gledali erotske filmove zamišljali na mjestu glavnih likova. Iskoristite priliku da ostvarite svoje fantazije. Organizirajte svoj mini studio, u kojem je dovoljno imati kameru ili fotoaparat, i naravno - krevet. Motor! Seks…

Nemojte se bojati dodati ulje u svoj seksualni odnos. Potražite nove načine da jedno drugom pružite nezaboravan užitak.

Članci o toj temi