Ženski orgazam – istina i laž

Ženski orgazam – istina i laž

Ženski se orgazam toliko razlikuje od muškog jer ovisi o mnogim čimbenicima koje muškarci jednostavno ne uzimaju u obzir. Stoga, shvatimo od čega se sastoji ženski orgazam?

Psihološka komponenta orgazma

Emocionalna postavka. Za djevojku je važno stvoriti okruženje, kao da je u bajci. Recite da ste na tajanstvenom otoku i da ste je zaštitili od gusara, odnijeli je u meku travu i čekali ste dragi poljubac.

Povjerenje koje ćete steći svojim ponašanjem, stavom i obećanjima. Samo ako u potpunosti shvati da joj nećete učiniti ništa loše i da nećete prijeći granicu dopuštenog bez njezina dopuštenja, djevojka će se moći opustiti.

Uloge. Muškarac odlučuje koju će ulogu igrati njegova partnerica, pogotovo prvi put. I često se na prvom spoju dame radije predaju muškarcu, a ne da ga same vuku u krevet. A onda ćeš to shvatiti.

Fiziološka komponenta

Uvod. Naklonosti morate posvetiti maksimalnu količinu vremena. Zapamtite da je cijelo žensko tijelo osjetljivo, a ne samo određena područja. Milujte je cijelu, ne prestajući govoriti ugodne riječi o očima, kosi, ramenima i gležnjevima. Nemojte se odmah usredotočiti na intimne dijelove tijela.

Seksi govor tijela djevojaka. 51 ženska gesta zavođenja

Seks. Važno je reagirati na sve promjene raspoloženja djevojke. Ako ste je dobro pokrenuli, onda će vas ona sama zamoliti da u nju uđete. Nema potrebe polagati ispit iz akrobacije i stalno mijenjati položaje, a pazite na stimulaciju klitorisa i bradavica. Ne mogu sama, zamoli djevojku da se mazi. Nekima je neugodno to raditi pred dečkima.

Nakon seksa, jasno je da se ne morate odmah okrenuti prema zidu. Recite nekoliko ugodnih riječi, konkretno o djevojčinim osobnim kvalitetama, zagrlite je i zaspite zajedno.

Članci o toj temi