Tajne oralnog seksa

Tajne oralnog seksa

Postoje dvije mogućnosti za razvoj događaja oralnog seksa: možete se opustiti i uživati ​​u procesu. I možete aktivno sudjelovati u procesu.

Ako vam je partner prema zadanim postavkama spreman popušiti, tada postoje dvije mogućnosti za razvoj događaja: možete se opustiti i uživati ​​u procesu. Ili možete aktivno sudjelovati u procesu i dodati polet.

Ako tijekom pušenja vaš partner počne gubiti dah, tada se položaj može ispraviti promjenom položaja. Sjednite na krevet, sofu, kauč ili fotelju i sami se suočite s tim. U tom će položaju partneru biti lakše kontrolirati dubinu prodiranja penisa.

Stvorite ugodne uvjete za svog partnera. Ako vidite da je okovana ili da je ruka na koju se oslanja utrnula ili neprirodno savijena, nježno se odmaknite i dopustite joj da zauzme udoban položaj.

Nježno se pomičite tijekom pušenja. Ne samo da je nježno i ugodno u ustima, ali ne zaboravite da postoje zubi, a partner se jako trudi da penis ne pati.

Recite svom partneru unaprijed o približavanju vrhunca. Partnerica mora sama odlučiti želi li uzimati spermu u usta.

Bolje je ne piti puno prije pušenja. A ako smatrate da ste pretjerali s tekućinom, onda je bolje prije seksa otići na toalet. Pun mjehur pritišće prostatu i bit će vam teško kontrolirati proces i početak klimaksa, što je važno tijekom oralnog seksa.

Što djevojke misle tijekom pušenja? Misli djevojaka tijekom oralnog seksa

Ako kosa pada na lice vašeg partnera, nježno je uklonite s lica kako sama djevojka ne bi bila ometena od procesa.

Možda usput dodati malo okusa? Penis možete namazati vrhnjem, čokoladom ili jogurtom, bit će ukusnije. Samo ne zaboravite razgovarati o desertu s djevojkom.

Članci o toj temi