Pravila za odličan seks i odlične rezultate

Velika pravila seksa

Seks poštuje određena pravila i samo njihovo poštivanje može jamčiti izvrstan rezultat. Ovo su pravila koja vode ravno do uspjeha i pobjeda na seksualnom planu.

Međusobna želja. Oba partnera bi trebala željeti seks. Samo međusobna privlačnost može jamčiti očaravajuću predigru, otvorenost i želju za zabavom. Ne možete oponašati želju, prisiljavati se na seks ili trpjeti uznemiravanje bez zadovoljstva.

Podijelite svoje želje. Nije sramota dijeliti ono što vam se sviđa. Partner mora znati što želite, koliko i koliko dugo. Samo tako ćete shvatiti kako možete doći do obostranog orgazma i svakako ugoditi jedno drugom.

Ne zaboravite na raznolikost. Seks je kreativna aktivnost. Da biste uvijek bili zanimljivi, morate primjenjivati ​​nove forme, upuštati se u seks na različitim mjestima, koristiti improvizirana sredstva, seksualne igračke i, naravno, svoju maštu.

Nemojte puno piti. Osjećaji tupi i strah nestaje. Stoga si dopustite samo vrlo malo alkohola.

Nemojte se prejedati prije seksa. I najbolje od svega, organizirajte laganu večeru u krevetu. Jagode, šampanjac, vrhnje, plodovi mora, čokolada ili voće utažit će glad, diverzificirati predigru i poboljšati vaš seks.

Koji dio ženskog tijela muškarac ejakulira na kraju seksa?

Ne olakšavajte seks. Zapamtite da je seks definiran kao višestruki čin. Predigra, poljupci, maženje cijelog tijela diverzificiraju osjećaje i izoštravaju percepciju. Ponekad, da biste doživjeli orgazam, nije potrebno ići ravno na penetraciju. Provedite vrijeme uz oralni i taktilni seks, a onda u jednom činu možete dobiti nekoliko orgazama.

Članci o toj temi