Poza 69 i njene varijante

Poza 69 i njene varijante

Jack poza, francuska ljubav, križna ljubav ili 69 poza. Svi znaju broj 69, koji 69% ljudi percipira kao 69% nijansi vulgarnosti. Ovo je jedan od najpoznatijih seksualnih položaja.

Poza 69 sama po sebi unosi raznolikost u seks, ali ima i nekoliko varijacija koje bi svatko svakako trebao isprobati.

jedan. Klasična verzija. Vrlo udoban položaj za partnere iste visine. Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na vrhu, okrenuta prema penisu, dok se ona oslanja na koljena i ruke. Muškarcu radi praktičnosti možete staviti jastuke ispod stražnjice i ispod glave kako bi lakše došao do rodnice.

2. Suprotna opcija. U ovom položaju djevojka i momak mijenjaju mjesta, sada je ona na dnu, a on na vrhu. Uz ovaj raspored, imajte na umu da penis može ići duboko u ženina usta, a muškarac mora kontrolirati svoje postupke. Izmjenjujte gornji i donji položaj kako biste se odmorili.

3. Postrance "jack". Za ovaj položaj muškarac i žena leže "jack" na stranu. U ovom slučaju, glave muškarca i žene nađu se između nogu. Ova poza je savršena za nježnu predigru.

Najvulgarnije i najseksi riječi koje su djevojke izgovorile

4. 69. sport. U ovom položaju muškarac ima potpunu kontrolu nad procesom. Da bi to učinio, sjedne i stavi djevojku na sebe, okrenutu prema penisu i s bokovima na ramenima, tako da mu je zgodno milovati vaginu. Muškarac čvrsto drži djevojku za struk i može koordinirati njezine pokrete.

Članci o toj temi