Seksa nikad nije previše

Seksa nikad nije previše

Slobodan sam, a seks je za mene prirodan nastavak prijateljskih odnosa, takozvanog "prijateljstva s beneficijama". Svi moji muškarci su lijepi, sa svima mi je dobro u krevetu.

Neki ljudi jako vole zaviriti u tuđi krevet. Slobodan sam, a seks je za mene prirodan nastavak prijateljstva (tzv. "prijateljstvo s beneficijama"). Jedan prijatelj je ekonomist s kojim možete razgovarati o svemu, od ekranizacije Tolstoja do Higgsovog bozona, drugi je sladak, domaći i plišan, peče nevjerojatne pite i jako me voli, treći je gopnik motociklist, s kojim je cijeli krevet pun adrenalina, četvrti - i uopće nekakav shiz koji me prije seksa slika kistovima kao umjetnički predmet.

Seksa nikad nije previše

Svi moji muškarci su lijepi, sa svima mi je dobro u krevetu. Nisam spreman odabrati jedno, a odreći se ostalog. Zašto?! Sve što trebate učiniti je osigurati da ne znaju jedno za drugo i da se više ne sretnu.

Možda će doći dan kada ću ponovno toliko voljeti muškarca da ću mu biti spremna biti vjerna. Ali ni tada se neću prijaviti za luđaka i reći da je "sve ostalo fuj i sramota".

Djeca ometaju seks? Djeca nisu prepreka seksu

Seksa nikad nije previše

I, da, otprilike "prije dan-dva" "bio je još jedan član". Znate, u modernom svijetu uobičajeno je koristiti kondome i oprati se nakon seksa. Ako je žena dobro oprana, onda je svejedno je li tu bio još jedan član ili ne. A živciraju se oni koji drugima govore s kim i kako spavati.

Članci o toj temi