Fisting

Fisting

Uobičajeno postaje dosadno i želite nešto novo? Potraga za različitošću može vas odvesti prilično daleko, ali ako se dogodi, zašto ne?

Svima je poznata situacija kada poznato postane dosadno, a poželite nešto novo. Seks nije iznimka. Potraga za različitošću može vas odvesti prilično daleko, ali ako se dogodi, zašto ne?

Fisting (s engleskog. šaka - šaka) je seksualna praksa koja uključuje uvođenje više prstiju (prsti) ili šake jedne ili dvije ruke u vaginu ili anus.

Zašto

Cilj je diverzificirati seksualni život i dobiti nove senzacije. Kod fistinga muškarci doživljavaju orgazam masažom prostate kroz zid rektuma, žene - stimulacijom Graffenbergove zone, odnosno G-točke.

Kako

Najvažniji je oprez i nježnost. Za početak ne smijete unijeti više od jednog ili dva prsta, postupno povećavati njihov broj i ne štedjeti masnoću.

Nakon što je faza adaptacije prevladana, možete učiniti sljedeće:

- stisnuti ruku u šaku;

- rotirati rukom;

- pomičite ruku naprijed-natrag, oponašajući spolni odnos;

- osjetiti unutarnju površinu vagine (ili anusa).

Djeca ometaju seks? Djeca nisu prepreka seksu

Vrlo je važno da su nokti kratko podšišani. Mehanička oštećenja unutar vagine ili rektuma mogu dovesti do strašnih posljedica. Ne zaboravite na higijenu! Mnogi se hvataju u rukavice od lateksa kako bi se smanjio rizik od infekcije.

Članci o toj temi