Ono što žene ne vole kod seksa

Ono što žene ne vole kod seksa

Sec je važan dio života svake aktivne osobe. Da bi postao dobar ljubavnik, važno je da muškarac zna što njegove akcije u krevetu živciraju žene.

Ne treba biti oprezan. Trebate osjetiti, dodirujući različite dijelove ženinog tijela, što ona želi, a ne pitati što je moguće i kako je najbolje.

Jednostavni potezi. Žena želi strast i snažnu emocionalnu komponentu u vašem spolu. Nitko ne želi biti skačuća lutka koju samo koristi.

Monotonija i monotonija. Sve žene žele raznolikost, a ne samo seks u svom omiljenom krevetu i s perspektivom gledanja u strop. Promijenite lokaciju i dodajte efekt iznenađenja.

Soundtrack za seks. Svi razumiju da se ne može šutjeti. Preglasno stenjanje je sumnjivo. Tiho šaputanje nije zanimljivo. Potrebno je odabrati optimalnu kombinaciju stenjanja i ugodnih fraza koje naglašavaju seksualnost i ljepotu žene u krevetu. Ali nemojte koristiti iste predloške.

Više eksperimenata. Ako već dugo izlazite s jednom ženom, onda samo hitno trebate početi eksperimentirati. Započnite razgovorima, prijedlozima ili maštanjima. Prvo, saznat ćete puno zanimljivih stvari o svojoj ženi, za koju ste mislili da poznajete do kraja, a kao drugo, poboljšati kvalitetu svog seksa.

Kako na zadovoljavajući način zadovoljiti djevojku u krevetu?

Članci o toj temi