Teške lekcije adolescencije

Teške lekcije adolescencije

Popunit ćemo puno neravnina kako bismo shvatili da je bolje to ne činiti. Nekoliko lekcija mladosti koje se sada bolje razumiju nego u starosti. Teške lekcije mladosti koje će vam sutra olakšati život.

"Iskustvo je neprocjenjivo, jedina loša stvar je što to morate platiti svojom mladošću" Steve Harvey

Kako pogriješiti

Naučit ćemo piti, pušiti, biti lijeni, bacati novac, izlaziti s pogrešnim ljudima, imati neobavezan seks, praviti velike greške u životu. Popunit ćemo puno neravnina kako bismo shvatili da je bolje to ne činiti. Dugo ćemo proučavati kako da griješimo, da bismo se kasnije borili i sve popravljali. Možda će biti lakše zaobići rupe i kamenje na cesti, umjesto da provjeravate snagu svog čela? Naučite biti ludi, ali s malo razuma u postupcima i mislima.

Ljubav i kompatibilnost

U mladosti se čini da je glavna stvar ljubav, a ostalo će uspjeti, ali u stvarnosti sve ispada drugačije. Ako nemate zajednički jezik, slične ciljeve, pogled na život i planove. Ako je nemoguće slagati se zajedno, a razdvaja vas ponor, onda ljubav neće stajati. Ali kompatibilnost bez ljubavi je samo prijateljstvo. Svaka obećavajuća veza zahtijeva ljubav i kompatibilnost. Da bi razumjeli ovu jednostavnu istinu, mnogi ljudi provode svoju mladost, a ponekad i cijeli život.

Najbolje godine su prošle?

Novac novac novac

Ponekad ćete tražiti posao gdje je lakše, a ponekad ćete pokušati zaraditi što više novca, ali neće uvijek ići. Vrijeme je da preuzmete financijsku odgovornost za svoj život u svoje ruke. Umjesto da se ograničavate na visinu plaće, bolje je tražiti mjesto i specijalnost gdje možete više zaraditi. Ali ponekad je vaš nevoljeni dobro plaćen posao gori od vašeg posla iz snova i stila života.

Odgovornost i djelovanje

Nitko nikome ništa nije dužan. Nitko te nije dužan učiniti sretnim, bogatim i uspješnim. Vrijeme je da prestanete prebacivati ​​odgovornost na druge i pozabavite se svojim životom. Odlučite sami tko želite biti, gdje želite živjeti, čime se želite baviti, kako provoditi vrijeme i što želite postići. Život je vrlo kratak, što u mladosti ne razumiješ. Što želite učiniti u svom kratkom kao trenutku života? Učinite to odmah, inače bi vam moglo biti prekasno..

Članci o toj temi