Pravi muškarci i glavne riječi

Pravi muškarci i glavne riječi

Muškarci ne razumiju žene, a ljepši spol ne želi ulaziti u ono što muškarci doista žele čuti od žene.

Pravi muškarci nikad ne odrastu: dječak živi u svima - sanjar, avanturist, samouvjeren, nestašan i zbunjen u isto vrijeme, žestoko žedan zagona i ljubavi i spreman dati sve. Samo mu se morate približiti, pomilovati ga po glavi. Uzmite ispruženu ruku, vjerujte i dopustite sebi da uđete u svijet u koji on poziva. Uostalom, i on je zabrinut: mnogo puta je bio odbijen, mnogo puta je njegov vrli pogled naišao na zbunjeni pogled žene, a njegova ispružena ruka bila je odbijena. Iako…

Ne, češće su je uzimali, ali onda ga je žena prevarila. Nije ga vidjela kao dječaka, neustrašivog lovca na avanture, hrabrog gusara, neumornog putnika i lovca na blago. U njemu je vidjela per-spec-ti-woo. I počela je energično i ustrajno - priroda ženke uzima svoj danak! - povucite u svom smjeru: krediti, zajedničke kupnje, plaćanje računa, brak, međusobne obveze.

I tada se pojavila legenda o telefonskoj govornici. Kažu da negdje postoji telefonska govornica, napravljena posebno za muškarce. Svatko može ući u njega, podići slušalicu i čuti najvažnije riječi – riječi namijenjene upravo njemu.

Gospodin. Što ti daje da budeš džentlmen?

Netko čuje: „Ti si moja draga. Tako je dobro što si nazvao. Kako si? Znaš da te stvarno volim. Samo zato što jesi. Možete biti bilo što. Možete se promijeniti. I dalje te neću prestati voljeti. Samo zato što si ". Netko: „Želim te. želim te uvijek". Netko želi čuti "Da". Netko mora čuti: "Ne".

Pravi muškarci i glavne riječi

A ispred ovog štanda je dugačak red muškaraca svih dobi, vjera, nacionalnosti i položaja. Svatko je spreman odgoditi sve poslove i čekati na svoj red koliko god je potrebno, samo da čuje vrlo cijenjene riječi koje mu nitko nikada nije rekao, ali koje će se nadati čuti sve dok u njemu živi mali buntovnik s nada u čudo. Čudo otvaranja vrata, gdje će ga primiti, potapšati po glavi i voljeti. Kako jest. Autorica: Lena Miro

Članci o toj temi