Moderni svijet nije za dobre dečke

Moderni svijet nije za dobre dečke

Mama me cijeli život učila da budem dobra, ljubazna, popustljiva i kulturna, ali to je u početku bila loša ideja u vrijeme promjena. Moderni svijet nije za dobre klavirske dječake. Za muškarce koji izgledaju kao kremen.

Rođen sam u sasvim drugoj zemlji koja se zove SSSR. Roditelji su tada odgoju pristupali na potpuno drugačiji način nego sada. Tada su se spremali živjeti u svijetu u kojem svi pomažu jedni drugima i potpuno drugačijim vrijednostima. Moja mama je govorila da sam dobar, ljubazan, kulturan i ugodan dječak. Rekla je da ne smijem psovati, svađati se, svađati se i vrijeđati druge ljude. Znao sam svirati klavir i loše sam se borio. Definitivno nisam bio spreman za moderni svijet koji sada vidimo izvan prozora.

Vrtić, škola, fakultet, vojska, posao inženjera. Sa 27 godina dao sam otkaz i napustio glavni grad naše ogromne zemlje. Tako je počeo moj drugi život, u kojem su bile potpuno drugačije vrijednosti i pravila.

U prošlosti sam mnogo puta napravio greške koje sada rijetko činim. Moderni svijet nije za dobre klavirske dječake. Za muškarce koji izgledaju kao kremen. Prošli su dani kada si mogao biti dobar. Kad sam u sebi gutao riječi, prepuštao se drugima i pokušavao biti kulturan.

Najbolje osobine muškarca: 70 kvaliteta pravog muškarca

Znaš što ću ti reći? jebi se

Jebi se svi... lažni prijatelji koji su se samo pretvarali da su oni. Tko je trebao nešto od mene, ali je onda zamijenio u prilici i otišao u nevolji.

Jebi se svi... cure koje su priznale ljubav, a onda s lakoćom otišle kod bogatijih i uspješnijih tata.

Jebi se svi... zavidnici koji su kritizirali, raspravljali, smijali se, klevetali i pokušavali staviti žbicu u kotač.

Jebi se svi... ljudi koji su mislili da sam slab zbog dobrote i suosjećanja. Koji su iskoristili moje povjerenje.

Nikada nisam rekao svima koji su me iznevjerili i izdali u prošlom životu. Ali sada je vrijeme da svima odmah kažete: "Hajde, svi..."

Moderni svijet nije za dobre dečke, već za loše momke koji se mogu sami snaći. Šteta što mi je trebalo skoro 30 godina da to shvatim i promijenim svoj karakter..

Članci o toj temi