Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac

Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac

Često vidimo žene na internetu i na televiziji prikazane kao siromašne i nesretne. Svi im se sažalijevaju i hodaju oko njih. Problemi žena iznose se na naslovnice, a o muškarcima se šuti. Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac. Tko će se zauzeti za muškarce ako ne muški časopis?

Biti muškarac nije toliko zabavno koliko se obično vjeruje. Mnoge stvari u životu muškarca su posebno stresne i neugodne. Što žene znaju o nama? Nekoliko. Ili bolje rečeno ništa.

Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac

jedan. Žene se žale da se muškarci neprestano upoznaju i pokušavaju im ugoditi. A u muškom svijetu si odbačen, uskraćen i izbjegavan. Nijedna djevojka te sama neće pitati na spoj. Što je bolje?

2. Od muškaraca se uvijek traži da popuštaju i popuštaju ženama. Ona je djevojka! Je li ovo argument? Kakav vrag?

3. Pravi muškarac treba biti snažan, atletski, pametan, perspektivan, brižan. Obavezno sa stanom, kolicima, kul radom i tijestom. Zahtjevi iznad krova. A od djevojke se traži samo "maca". Kako se to dogodilo?

4. Nepoznate žene izbjegavaju ulazak u lift zajedno s muškarcem. Kao da ste manijak i silovatelj. Kakva glupost?

Kako komunicirati i što učiniti s ološem?

5. Zašto od čovjeka očekuju skupe darove, a zauzvrat daju beskorisne i jeftine gluposti? Često su to čarape, bilježnice i ostala sranja.

6. Svaki seks sa strancem ili čak djevojkom koju poznajete može završiti u policiji. Ujutro te mogu optužiti za silovanje ako joj nešto ide po glavi.

7. Muškarac snosi sve troškove kada izlazite na spojeve. A među curama ima dosta dinamoša koji se samo za džabe vole šetati.

osam. Kad muškarac hoda ulicom, a ispred je žena, ona te se boji kao serijskog manijaka. Osjećate se neugodno iako idete samo poslom. Morate zaobići djevojku ili pričekati dok ne ode.

9. Zašto je 14. veljače postao samo praznik za djevojku? Uz cvijeće, skupe poklone, iznenađenja i restoran? Samo pokušaj zeznuti. A zauzvrat ćete dobiti jeftin dar i ohrabrujući seks ako ste ispunili sve njene želje.

10. Muškarca se uvijek sumnjiči da vara i da želi poševiti druge djevojke. Čak i ako ste monogamni i volite svoju djevojku. Provjerit će vas čak i ako ne navedete razlog.

Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac

jedanaest. Žena vas može napasti, a vi ćete biti bespomoćni protiv podlog svađala. Ne možete se žaliti i pozivati ​​na pravdu. Bori se s djevojkom? Bože sačuvaj! Ali ona će voljno odbaciti svoje ruke.

Kakav bi trebao biti pravi muškarac?

12. Žena nagovještava muškarcu da će, ako se bude dobro ponašao, dobiti mačku. Ali nijedan muškarac djevojci ne nagovještava nagradu u obliku kurca.

trinaest. Muškarci se nemaju kome žaliti i pričati o problemima. Smatrat ćete se slabićem.

14. Muškarci rijetko primaju komplimente od djevojaka, odnosno gotovo nikad. Većina muškaraca pamtit će sve komplimente napamet.

15. Uvijek se bojite gubitka erekcije. To znači da nećete biti punopravni muškarac. Mnoge djevojke pogoršavaju situaciju kada zakasne.

šesnaest. Muškarac, čak i u špici, izgleda zaokupljen ako slučajno dotakne ženu u transportu.

17. Ako se pokaže da je muškarac blizak s tuđim djetetom, neopravdano se sumnjiči za pedofiliju. Čak i strašno pristupa djeci ako plaču ili budu sami s njima.

osamnaest. Čak i najidealnija djevojka će vam ispuhati mozak, pokušati manipulirati, praviti skandale i obračune. Ovo je aksiom. Većina žena su histerične, kuje ili kuje. Voliš li me? udebljao sam se? dosadno mi je. Želim bundu.

devetnaest. Zašto 23. veljače nije praznik? Pogotovo ako niste služili. Kao da nije muškarac. I sve djevojke čekaju darove 8. ožujka. Iako nisu rodile.

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

dvadeset. Zašto bi muškarac stalno trebao zabavljati djevojku?? Dosadno joj je? Jesi li ti klaun, a ovo je cirkus?

21. U seksu će 90% posla uvijek biti tvoj. Djevojke će većinu vremena ležati kao klada i samo stenjati.

22. Muškarac uvijek treba napraviti prve korake s djevojkom. Ponekad se umara i napreže.

23. Od muškarca se traži da bude uspješan i ima sve atribute. Stalno ga pritišću, inače će ih smatrati gubitnikom i naivčinom.

24. Žena vam to nikada neće izravno reći. Durit će se, izbjegavati i šutjeti, ali neće reći izravno. Zašto su ove zagonetke?

25. Postoje mnoge ženske organizacije koje se zalažu za muškarce. Ali gotovo da nema ljudi koji će stati na stranu muškaraca.

26. Vi ste odgovorni za ženski orgazam, a sami se pobrinite za svoj. Sam seks se često mora moliti, a ženu boli glava.

27. Žena je provela sve svoje najbolje godine na tebi, kao da ti nisi proveo svoje najbolje vrijeme na njoj.

28. U slučaju razvoda dijete se rijetko daje ocu, čak i ako je majka asocijalna ličnost, ljubiteljica alkohola i droga. Nedavna priča o nogometašu i njegovoj supruzi kao primjer.

29. Muškarci žive znatno manje, ali odlaze u mirovinu kasnije od žena. A gdje je ta hvaljena jednakost? Ale, feministkinje.

Čovjekova pravila

trideset. Čovjek se mora fizički, financijski, emocionalno i psihički podržati. Moram, moram. Čovjek stalno nekome nešto duguje. “Ti mora da si pravi muškarac!“Kakva pokvarena manipulacija od koje je već odavno muka?

Ali muškarci podnose poteškoće i ne vole se žaliti. Zašto? Vidi točku #13. U stvarnosti, život muškaraca ima mnogo više aspekata i poteškoća. Iako su muškarci pomalo umorni od svega ovoga..

Članci o toj temi