Međunarodni dan muškaraca. Sretni praznici, supermeni!

Međunarodni dan muškaraca. Sretni praznici, supermeni!

Svjetski dan muškaraca obilježava se prve subote u studenom. Supermen čekaju darove i povećanu pažnju žena!

Malo ljudi zna za takav praznik kao što je Svjetski dan muškaraca. Iza sebe već ima prilično dugu povijest, koja seže ni manje ni više od deset godina. Jači spol navikli su da im se dan službeno smatra 23. veljače, a tek rijetki su čuli za Svjetski dan muškaraca. Nije teško, međutim, sažeti da su muškarci opet sretni - mogu još jedan dan u godini “pljunuti u strop”, očekivati ​​povećanu pažnju ženskog spola i primati darove. A žene sa smiješkom kažu: „Tvoj dan je 8. mart!"

Svjetski dan muškaraca obilježava se prve subote u studenom.

Na ovaj divan dan želim pričati o tome kakvi su dobri muškarci i kako bi žene bez njih mogle "povući remen života". Naravno, prva stvar koja pada na pamet je ljubav. Muškarci čine žensku dionicu šarenom, nježnom, tjeraju djecu da nastave svoju vrstu, daju cvijeće i nježno se ljube u usne kada se sretnu. Pa zar to nije lijepo?! Kao odgovor, pomilujete ga po neobrijanom obrazu i pomislite: "Evo ga, sreća je smiješna, glupa, banalna, ali tako iskrena i iskrena.".

Što bi čovjek trebao biti u stanju?

Nikada ne smijemo zaboraviti na mušku borbenu hrabrost i hrabrost. Koliko je vojnika prolilo, prolijeva i prolijevaće svoju krv za mirno nebo nad glavama, za osmijeh voljene djevojke, za domovinu. I vrijedna je najviših nagrada!

A način na koji muškarci razumiju automobile i sve vrste tehnologije ne može a da ne veseli. S kakvim entuzijazmom, s kakvim žarom zatežu vijke, popravljaju sve ispod haube "njihove voljene" - za to svakako treba talent. I onda takvi prljavi, oborenih ruku, dođu kući - i oči im sijaju - žena gleda i misli: "Ti si moj čudak!"

A kada se muškarci napiju i kažu najnježnije riječi na svijetu svojoj jedinoj - možete snimiti film ravno, pogotovo ako muškarac želi seks. Ne kaže se tek sada: „Što je na umu trijezan, na jeziku pijanca!". Mi, naravno, žene razumijemo da pijana osoba može negdje pretjerati, laskati, ali mi smo s druge strane toliko naivne, zato nam se to sviđa.

Posebno su dirljivi oni rijetki muškarci koji se sjećaju svih datuma povezanih sa svojom odabranicom, posebno datuma vjenčanja ili poznanstva, ili rođendana. I izgleda sjajno ako zbog ovog događaja muškarac kupi cvijeće ili nakit, a u principu je moguća obična sitnica, nama ženama, začudo, treba malo za sreću: samo malo pažnje i ljubavi.

Muška karizma. Tajna muškog šarma i karizme

Oh, da, kako možete zaboraviti muške sportaše i promatranje njihove figure. Tko ne može voljeti zaobljene bicepse, pritisnuti "kocke" i lijepe mišićave noge?. Po meni, sve to može postići svaki čovjek, ako ga priroda nije htjela nagraditi "izgledom tijela".

Međunarodni dan muškaraca. Sretni praznici, supermeni!

I da je samo jedan pogled muškarca zavodnika, ljubavnika koji je za postelju spreman očima svući svoju "žrtvu". Ne može se ne uključiti. Da, najvjerojatnije će ujutro sve netragom nestati, ali noć provedena s takvim čovjekom dugo će se pamtiti i proći će kroz život. Usne, ruke, živo meso - to je ono što je važno u ovoj stvari, i što je najvažnije - emancipacija.

Znate, na čemu bih još zahvalio muškarcima - na njihovoj spremnosti da uvijek priteknu u pomoć ženskom spolu. Mislim da mnoge žene privlače muškarci koji su uvijek spremni zauzeti svoju djevojku, majku, sestru. Koji se ne boje svađati se, ne samo da bi mahnuli šakama i pokazno, nego da djevojačka čast ostane netaknuta i da je ne napusti povjerenje u muško rame. Pa ipak, želio bih se zahvaliti onim muškarcima koji su i dalje ostali superljudi, romantičari i takozvani "vitezovi XXI stoljeća". Pjesme uz gitaru, pjesme djevojci, latice ruža kraj njenog prozora, zavjeti vječne ljubavi koji se izvode i svježe skuhana kava ujutro u krevetu - ovo je bajka!

Ruski muškarci: kako ih vide stranke

Supermen čekaju darove i povećanu pažnju žena!
Foto: Vincent Boiteau flickr.com / 2dogs_productions

Uostalom, muška briga je neusporediva ni s čim, pogotovo kada nema granica, iako je sada rijetkost. Zarada je glavna svrha muža, razmišlja svaka druga žena, koja je onda svrha same žene? Iako se zapravo o tome može dugo raspravljati, ali ovo je, kako kažu, sasvim druga priča.

Danas je vaš dan ljudi, nasmiješite se, na takav dan ne bi trebalo biti razloga za tugu. Vaš muški udio nije tako loš, ali ponekad žene zahtijevaju previše od vas, a onda i same pate od toga.

Glavni urednik muškog sjajnog časopisa otvorio je zavjesu ljubavnih odnosa: “Žene često kažu da muškarac duguje ovo, duguje ovo, iako je malo vjerojatno da će muškarac to reći ženi. Mnoge žene ne mogu razumjeti jednu stvar, da muškarci, zapravo, rade sve samo kako žele. A kako ih navesti na nešto, zainteresirati i potaknuti znaju one prave žene s kojima su muškarci sretni"

Sretni praznici, supermeni!

Članci o toj temi