Budite grubi i udarite bez oklijevanja

Budite grubi i udarite bez oklijevanja

Život nije pravedan prema vama i stalno je katastrofalno nesretan? Na poslu šef vrijeđa, a kolege pritiskaju? Drugi se prema vama ponašaju loše i pokušavaju ih iskoristiti? U osobnom životu potpuna glupost?

Ako se s ovim barem djelomično slažem, onda je razlog samo jedan. Ti si slab. Slab moralno, ali sve je lako promijeniti.

Vrijeme je da prestanete biti dobrica. Ne boriš se za sebe i ne probijaš se, gurajući druge laktovima, već taktično svakome ustupiš put do sigurnog života. Zašto se bojati svađa, razjašnjenja odnosa i sukoba? Ako se svaki put povlačiš, svaki put ćeš izgubiti. Vrijeme je da se uđe u sukob i počne braniti interese.

Budite grubi i udarite bez oklijevanja.

Zakoračite na krila, pljunite na dušu ili vrijeđajte voljene osobe? Budite nepristojni kao odgovor. Začepi usta onima koji se usude poniziti te. Ne pregovarajte s "teroristima". Stavite bezobraznike i kritičare na njihovo mjesto. Naučite nekoliko ubojitih fraza i upotrijebite ih bez grižnje savjesti. Pokušavam koristiti? Poslati po šumi. Vrijeđati ili prijetiti? Udari odmah i snažno.

Ne možete to učiniti. Ne dopustite da se ljudi i svijet arogantno ponašaju prema vama. Ti nisi jedan od tih. Nek ga hackaju po nosu da je bolje da se ne petlja s tobom.

Kako muški glas učiniti grubim i promuklim?

Članci o toj temi