Samoća i sreća

Samoća i sreća

U određenim periodima svog života bit ćete sami. Kako ne dosaditi u isto vrijeme, kako se zabaviti i koje su prednosti usamljenog momačkog života?

Ako osoba treba biti usamljena, neka stvarno bude usamljena i ne krši svoje instinkte i osjećaje lažnom bliskošću. Richard Aldington

Ponekad je teško drugima reći da si dobro, kada SMS stiže samo od operatera, a noću spavaš sam, ali ne razumiješ baš čudnu situaciju u kojoj se nalaziš - ovo je samoća.

Volite samoću i nećete biti usamljeni – kaže istina. Morate iskoristiti ovaj trenutak usamljenosti u svom životu u svoju korist. Nakon što nađete svoj put, riješite moralne i druge probleme, imat ćete odnos. U međuvremenu, morate se povjeriti sudbini i kušati sve užitke i osjetiti svoj jedinstveni položaj svakim dijelom svoje duše.

Samoća i privatnost

Konačno, imat ćete vremena za putovanje, krenuti u teretanu, zanijeti se planinarenjem, fotografijom ili nekom drugom omiljenom aktivnošću. Možete sigurno čitati knjige, igrati se na računalu i družiti se cijelu noć u klubu.

Samoća vam daje vremena da razmislite o sebi, nađete snagu, nove talente, otvorite neistražene horizonte senzacija. Samoća će vam pružiti priliku da budete u miru i tišini o kojoj sanjaju milijuni bračnih parova.

Trebam li se osvetiti osobi za nanesenu nepravdu? Tvoja tamna strana zna odgovor

Autor knjige "Bambi" o nezrelom usamljenom jelenu koji prolazi kroz mladost: uči hodati, razgovarati, sprijateljiti se, upoznati i na kraju postati odrasli jelen, Felix Zalten napisao je: "Usamljeni putnik ide dalje od drugih .".

Ovo zlatno vrijeme pomoći će vam da se okupite i postavite nove ciljeve u životu, kao i da poduzmete akcije usmjerene na ispunjenje vaših snova. Pogledajte uspješne ljude, većina njih je svoj početni, najteži put prošla sama. Potrošili su svo svoje vrijeme i energiju, ne ometajući ih drugim ciljevima, i bili su primjereno nagrađeni. Postavite sebi cilj i počnite ispunjavati stavke jednu po jednu kako biste ga postigli.

Samoća i novac

Financijske tokove možete kontrolirati samo u smjeru koji vam je potreban za sebe i svoje dobro raspoloženje. Lako možete uštedjeti za motocikl, auto ili fotoaparat, a da ne riskirate otkriti da je sva vaša ušteđevina potrošena na novu bundu ili dvadeset pari prekrasnih ženskih sandala.

Samoća i prijatelji

Kada ste sami, imate mnogo više prijatelja. Možete ići na hokej, putovati kajacima, ići u klubove i zajedno se vući po sajmu. Kada više ne budete sami, sve će biti potpuno drugačije. Sada se možeš sprijateljiti među djevojkama, ispada da s njima možeš biti dobar prijatelj, cool su.

21 plus samoća i samački život

Samoća i žene

Ovo je naš omiljeni artikl. Možete mirno zuriti u žene bez straha od udice od prijatelja i vratiti se kući namazani ružem. Što je tu, u ruževima, čak i uz gomilu djevojaka. Živjela seksualna raznolikost u pozadini momačkog stana!

Samoća i sreća

Prednosti biti sami od poznatih ljudi

• Biti sam sa svojim mislima vrlo je opasna aktivnost... ali vrlo korisna! Johnny Depp

• Ne postoji ništa bolje na svijetu nego voljeti samoću. Ovladavanje umijećem biti sam čini vas snažnim, slobodnim i neustrašivim. Boris Akunin

• Potrebni su dani tišine da se čujete. Indijska mudrost

Samoća vas može preplaviti, ali zapamtite, niste sami, sami ste! Ali nemojte se pomišljati riješiti usamljenosti s prvom djevojkom koju sretnete, samo da ne budete sami. Dakle, ne možete se riješiti samoće. Bit ćete sami zajedno. Idi svojim putem. Lako je biti usamljen i sretan!

Usamljenost je dragocjeno vrijeme koje vam omogućuje da prilagodite svoje orijentire i krenete dalje s novom snagom. Ali čovjek nije stvoren i ne bi trebao biti sam. Bez srodne duše, bez srodne duše, puno je dosadnije i nije tako cool. Ali nemojte se mučiti pitanjem: „Kako pronaći djevojku?“Ako ne u ovoj fazi, u redu je, doći će ovo vrijeme. Ovaj timeout vam je dat da ojačate i pronađete sebe. Vaša voljena djevojka definitivno će se pojaviti kao ludi vrag iz burmutije kada prestanete opsjednuti njome, ali za sada ovaj jedinstveni trenutak svog života posvetite sebi, čiju ćete vrijednost shvatiti tek kasnije..

Ne mogu se zaljubiti

Članci o toj temi