Kako diverzificirati svoj seksualni život?

Kako diverzificirati svoj seksualni život?

Bez seksa život bi bio dosadan i dosadan. Priroda se pobrinula za ljude, dajući im priliku da od intimnosti dobiju ne samo toplinu, već i fantastične orgazme. Ali ponekad seks odjednom postane dosadan. To se obično događa nakon nekoliko godina (ponekad mjeseci) bliske veze sa ženom.

Želite li ponovno dobiti živopisne senzacije od intimnosti? Zatim slijedite savjete koji će sigurno dovesti do željenog užitka.

Zašto seks više nije zabavan?

Ako je sve u redu s muškim zdravljem, odnosno penis stoji i postoji želja da bude sa ženom, onda je problem nedostatak seksualnih dojmova. Drugim riječima, monotonija u krevetu ne dopušta vam da osjetite željeni užitak iz intimnosti. Postoje i drugi razlozi za pogoršanje seksa:

  • kompleksi oko izgleda;
  • nedostatak povjerenja u svoje seksualne sposobnosti;
  • preskakanje paljenja u krevetu;
  • hladnoća od strane partnera;
  • nedostatak seksa (nema vremena ili mjesta za potpuno vođenje ljubavi);
  • želja za eksperimentiranjem u krevetu, što žena ne dijeli.

Zanimljive, neobične i korisne činjenice o seksu

Kako biste diverzificirali svoj seksualni život, ne morate voditi duge i dosadne razgovore s partnerom. Za živopisan seks potrebna je lakoća, jer intimni život nije dužnost i obveza, već prirodna prilika za uživanje u živim emocijama i uzbuđenjima.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Taisiia Shestopal, Unsplash

Novi pristup predigri

Obično se predigra naziva predigrom prije spolnog odnosa. Ali predigru možete pretvoriti u nešto veliko, pa čak i napraviti tako da ne morate gubiti vrijeme na ljubljenje i stimuliranje različitih erogenih zona neposredno prije seksa.

Žene vole komplimente. A također se mogu uzbuditi ne samo iz bliskog kontakta sa svojim voljenim muškarcem, već i iz obećanja nezemaljskog blaženstva u krevetu. Na dan kada je planiran seks, počnite pripremati svoju djevojku za njega ujutro.

Nazovi je na posao i reci joj izravno da je želiš na različitim pozicijama. Pobuđuje više od plahih nagovještaja i dugih razgovora o ljubavi. Zamolite je da napravi erotsku fotografiju za sebe. Ako je sramežljiva, učini to sama. Ona će se svakako uključiti u igru, a do večeri će biti spremna za strastveni seks bez ikakve predigre.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Taisiia Shestopal, Unsplash

Zamjena uloga

Ako ste vi uvijek zaduženi za krevet, prepustite partneru da sljedeći put preuzme uzde u svoje ruke. Neka ona odluči što i kako ćete učiniti ove noći. Možete čak koristiti BDSM atribute - lisice ili povez za oči. To može biti vrlo uzbudljivo – ne morate ništa izmišljati, samo se opustite i zabavite.

Predigra prije seksa

Samo zapamti – moraš se stvarno pokoravati. Odnosno, ne biste se trebali ponašati kao da svojoj ženi činite uslugu. Ako se možete uroniti u senzacije i postati "niži" na neko vrijeme, dobit ćete emocije za koje prije niste ni znali. Za više zujanja, možete koristiti bič ili usta. Ali na vama je da odlučite - ako ste spremni postati rob stroge ljubavnice, tada ćete doživjeti nezemaljski užitak.

Igre igranja uloga

Najlakši način da diverzificirate svoj seksualni život je da svom spolu dodate elemente igre. Razmislite što vas najviše uzbuđuje. Možda su vas napalile vitke medicinske sestre u kratkim haljinama ili sanjate da kažnjavate nestašnog studenta? U seks shopu je lako pronaći kostime za bilo koju igru ​​uloga.

Ako nema želje ili mogućnosti potrošiti novac na kostime, možete bez njih. Ovdje je glavna stvar mašta i želja da ispunite svoje erotske fantazije. Prije igre preporučljivo je razgovarati o svim nijansama s prijateljem. Super je ako se vaše želje poklapaju. Ako ne, vrijedi pronaći kompromis.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Ferdinand studio, Unsplash

Seks igračke

Ovo je vjerojatno najbolja opcija za one koji žele svoj intimni život učiniti svjetlijim i sadržajnijim. Uređaji iz sex shopa dizajnirani su za povećanje seksualnog užitka i mogu se koristiti kako u procesu predigre, tako i tijekom samog snošaja. Postoji mnogo seksualnih igračaka, ali nisu sve prikladne za seks parova.

Pravila i tajne ljubavnika

Vibratori

U krevet možete ponijeti i obični vibrator u obliku penisa i vibro-stimulator za klitoris. Prva opcija je samo za ženu, odnosno ugodit ćete joj seks igračkom. Ali vjerujte mi, svidjet će vam se. S vibratorom je lako dovesti partnera do maksimalnog vrhunca uzbuđenja, nakon čega će lako završiti od običnih trenja i, najvjerojatnije, nekoliko puta.
Vibrirajući klitoralni nastavak - idealno za parove. Žena ga fiksira na tijelo, nakon čega možete pokrenuti vibraciju. Uronivši u svog partnera vaginalno, osjetit ćete vibracije seksualne igračke, što će osjećaje učiniti mnogo ugodnijim nego inače. Možete brzo završiti i ne brinite da žena neće imati vremena doživjeti orgazam - s takvom mlaznicom uživat će mnogo prije nego što dođete do finala.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Wilhelm Gunkel, Unsplash

Analni seks igračke

Ako nikad niste čuli što je strapon, vrijeme je da saznate o kakvoj je seks igrački riječ. Namijenjen je za masažu prostate. Da bi to izvela, žena mora analno ući u partnera. To može samo s umjetnim penisom - straponom.

Ne boj se. Štoviše, ne treba se sramiti. Izlaganje prostati donosi živopisne senzacije i čak može dovesti do orgazma. Istina, ima muškaraca kojima se ovo ne sviđa. Ali da biste shvatili je li ovo pravo za vas, morate pokušati. Glavna stvar je ne zaboraviti na podmazivanje. Mora ga biti puno.

Nisam zadovoljan seksom?

Postoje i druge seksualne igračke za analnu zabavu. Na primjer - stražnji čep. Obično se koristi za ugodnu pripremu za prodor. Ako prakticirate analni seks, onda ne možete bez dobrog čepa. Ako do sada niste radili ništa slično, svakako pozovite partnera da proba. Mnogi živčani završeci su koncentrirani u anusu, zbog čega mnoge žene uživaju u analnom seksu.

Prsten za ventil i vakuumska pumpa

Ponekad se seks pogoršava zbog problema s potencijom. Ne možete dugo izdržati i završite prije vremena? Onda morate kupiti prsten za penis u sex shopu. S njim će intimnost biti duga i definitivno će završiti ženskim orgazmom. Još bolje radi u kombinaciji s vakuum pumpom.

Vaše radnje - uzmite pumpu, umetnite penis u nju i pokrenite uređaj. Zrak će se ispumpati iz tikvice, a vaš penis će postati veći i tvrđi. Zatim staviš prsten za erekciju na bazu penisa i počneš ugađati svojoj ženi. Kako biste joj učinili još ugodnijom, možete koristiti vibrirajući prsten za klitoris.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Taisiia Shestopal, Unsplash

Masturbacija

Masturbacija nije moguća samo sama. Ponudite svojoj djevojci da se zadovolji pred vašim očima. Ovo je prekrasan prizor, od kojeg se nemoguće otrgnuti. Možete to učiniti u isto vrijeme. Da bude još zanimljivije, komentirajte što se događa i ne štedite na jaucima.

Zanimljive činjenice koje trebate znati o modernom seksu

Možete to pretvoriti u igru ​​- svojoj prijateljici točno kažete kako se treba maziti, a ona bespogovorno ispunjava sve naredbe. Ili obrnuto. Možete završiti kako želite - pojedinačno ili u zagrljaju. A ako u vezi postoji potpuno povjerenje, onda nije grijeh sve to snimiti kamerom, kako bi se kasnije imalo čime masturbirati u odsustvu partnera.

Bdsm

Nije prikladno za svakoga, ali ako vi i vaš prijatelj volite eksperimentirati u krevetu i ne bojite se boli, trebali biste se potruditi BDSM-om. Važno je pravilno psihički pripremiti partnericu, ako tako nešto nikada nije radila. Moramo je uvjeriti da BDSM nije perverzija i da ne unižava žensko dostojanstvo, već prekrasan način za diverzifikaciju seksualnog života.

Vrijedi početi s nečim laganim - udari je dlanom, uhvati je za kosu, kad si iza, ugrizi kožu. Ako vam se oboje sviđa, možete ići dalje - upotrijebite lisice, uže, stog. BDSM igre mogu potpuno promijeniti svijest osobe - tada će se otvoriti novi aspekti erotike, a intimni život će zasjati duginim bojama.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?
Marcus Santos, Unsplash

Utroje

Intimni život dvoje može uključivati ​​i treće strane, ako si partneri vjeruju i nisu skloni ljubomori. Češće nego ne, muškarci žele
seks u troje u FFM formatu (žena-muškarac-žena). Ali lijepe dame, u pravilu, uvrijeđene su takvom ponudom. Kako biste bili zajamčeni da ćete dobiti ono što želite, prvo razgovarajte sa svojim prijateljem o mogućnosti seksa MFM. Najvjerojatnije će joj se svidjeti, a tada će se već moći razgovarati o drugom formatu intimnosti - s partnerom i pozvanom djevojkom.

Gdje ne treba imati seks: 25 nesretnih mjesta za seks

Postoje i drugi načini da diverzificirate svoj intimni život - intimnost izvan kuće, zajedničko gledanje pornića, spontani seks. I usput, nije potrebno izmisliti nešto teško za napraviti. Čak i jednostavna promjena krajolika, poput novog namještaja u spavaćoj sobi, može unijeti svijetle nove boje u seksualni odnos.

Članci o toj temi