Što je bilo prije: ljubav ili seks?

Što je bilo prije: ljubav ili seks?

Često je ljubav, ako i počne, tek nakon spavaće sobe. Je li moguće voljeti osobu prije seksa?

Blogerica Lena Miro postavila je čitateljima pitanje: “Što se dogodilo prije: seks ili ljubav? Tekst je objavljen uz očuvanje autorovog stila i pravopisa. Tekst sadrži psovke!

"I doživjet ćete užitak usporediv s onim kada ste prvi put ušli u spavaću sobu svoje voljene žene" Al Pacino.

Riječi su, na prvi pogled, lijepe, ali ako razmislite o značenju, onda su najkoncentriranija glupost. Kako možeš reći da voliš bez seksa? Ne, ako imaš 14, onda nema bazara, ali ako imaš više, onda po meni smrdi na šupak. Imam ljubav, ako i počne, onda tek nakon spavaće sobe.

I možete voljeti osobu prije nego što imate seks?

tipaa_etaa: Neki ljudi moraju trljati uši o ljubavi da bi napunili krevet.

bandilajl: Naravno da mogu, ali ako ima problema sa seksom, onda i s ljubavlju. Seks je previše važan dio veze.
Olga Zhuravleva: Možete se zaljubiti, međutim, ljubav brzo (ili polako) umire ako se partner nakon prvog seksa neočekivano pokazao usrani ljubavnik ili ljubavnica.

Drozdilla:
Ja sam to tako napravio. Uglavnom prije seksa. A kako se dogodio seks - ovdje su stavljene apsolutno sve točke na meni - želim da mi ona bude žena, i da barem plačem. Ovako se pojavio moj Miš.

Kako pozvati djevojku u svoj dom nakon spoja: 40 fraza kojima ćete pozvati djevojku u posjet

vitya_prujinkin: Moje osobno mišljenje: ako sretneš osobu s kojom ne želiš brzu ševu, ovo je opcija na koju treba obratiti pažnju.

Eugenishultz: Rekao bih da postoji osoba suprotnog spola s kojom osim spola postoje interesi. Pa, dobar seks je kao dobar začin. Vrlo potrebno i potrebno, ali seks ne može biti temelj.

lii_ssa: Možete se zaljubiti prije seksa, a nakon njega ili nastaje prava ljubav, ili dosvidos!

melkii_frolic: Ljubav je, naravno, nemoguća, ali malo se zaljubiti je prava stvar. Po mom mišljenju, gotovo najbolja faza zaljubljivanja nije samo prije seksa, nego čak i prije ljubljenja, i općenito prije izražavanja obostranog interesa, kada je posebno cool igra.

kibernetička zvijer: Pa to je stvar psihologije. Za žene su ljubav i seks nešto zajedno. Bez seksa ljubav se neće pojaviti, a bez ljubavi seks je bezobrazan. Kod muškaraca ove dvije stvari možda više nisu ovisne, možemo voljeti bez seksa i seksati se mirno bez ljubavi. I ne govorim o prvom. Govorim o općenito.

n_efremova: Ovako se divite, divite - pa bam! Tamo ima mali kurac!

Stvari koje uzbuđuju. 50 seksualnih činova

eugenyshultz: Općenito, još jednom primjećujem da žene snažno maksimiziraju koncept LJUBAVI. Naravno, koncept ljubavi se u potpunosti otkriva nakon seksa. Ali ipak, i ne samo nakon seksa? To je istina? I nakon što je tvoj čovjek priskočio u pomoć, pomogao je kad se mogao odbiti... Kad se zaštitio od huligana. A kad si vidio kako ti žena lijepo pjeva npr. A kad ti žena rodi dijete. I još puno toga... Tek nakon svega ovoga može se reći (a i tada teško) da se ljubav otkriva do kraja.

Radistradist: Pa do određene godine - volim = želim. a da nije ni pokušao. odnosno zaljubiš se u neki predmet a da ga još nisi probao. Zaljubljuješ se prema određenim fizičkim (plavuša, sportaš, beba, noge od ušiju, magarac, nimfeta, mulat, itd.), ili moralno (časna sestra, monogam, libertin, svoj tip u ploči). A s godinama shvaćate da je ljubav neuroza, opsesivno-kompulzivni poremećaj. I nije potrebno zaljubiti se u objekt, čak i ako ima velike (male) sise, dug penis, multi-orgazam, ona vrišti i psuje u krevetu (i strapon) tako divno, on stimulira G-točku tako divno i ne zaspi nakon ejakulacije

pannita: Heh ... hvala na temi ... zanimljivo ... promišljeno. Ispada da uvijek prvo imam ljubav, a onda seks. Obično imam osjećaje od komunikacije, "orgazam" od vatrenog flerta, od polutonova i nagovještaja, od njegovog namjernog ironičnog pogleda, od dodira, kako moje tijelo reagira na njegovo tijelo, kako mu se zjenice šire kada je blizu i gleda me. A onda seks i nikad nisam doživio razočarenje. Mogu izabrati čovjeka koji me zna dobro, intuitivno. Obično žene to utvrde unutar prvih 10-30 sekundi ... na podsvjesnoj razini ... samo trebate prebrojati informacije na vrijeme.

Kako iznenaditi djevojku u krevetu?

Dxv: Ne, ljubav nije samo privlačnost prema lijepom tijelu i želja za posjedovanjem. Čak ni navodna srodnost duša također ne znači. Ovo je nešto više. Već dugo volim ženu, jako je lijepa i neobična. Doista neobično. Ovo je naizgled mirna i čak vrsta ravnodušne ljubavi. Nisam spavao s njom, i to ne zato što joj nisam dopustio.

pritkiy_kaban: Ovo se dogodi. Ali oba sudionika procesa jednostavno podržava nada da će u krevetu sve biti u redu.

Allfiliya: Mogu sa sigurnošću reći da mogu, mogu. Nije moderno, čak ni staromodno, ali postoji tako nešto. I mogu prestati voljeti nakon spavanja. Ima takvih priča u sranju života.

vito2000: Moja ljubav je moguća samo nakon seksa, prije seksa jednostavno volim djevojku, ali ona ostaje neka strana, nema emocionalne vezanosti za nju. Ne vjerujem da će zdrava djevojka, ako joj se sviđa muškarac, povući seksom. Ako nakon drugog spoja nema seksa, tada više ne percipiram djevojku, interes za nju nestaje, prestajem komunicirati.

Matrozijaful: Mogao se zaljubiti u pubertetu, ali sada ne. Stvarno razumijem da su ljubav i seks isprepleteni. Kad pregoriš od strasti i želiš se zasititi muškarca, a on ne može dati tu zasićenost iz raznih razloga, to je kao da ne utažiš žeđ. A seks bez ljubavi – da, može naravno. Za seks je dovoljna strast. Zato ima toliko tiranina i despota, ali oni vole mačo u krevetu, zatvarajući oči pred torovima, a nema privrženih i brižnih impotentnih!

Tajne dobrog seksa. 50 lekcija dobrog seksa

Asistent: “A možete voljeti osobu prije nego što se s njom seksate?»Ja osobno ne mogu imati seks s osobom koja mi se ne sviđa. Kako je spavati s nevoljenim? Dakle, nema seksa bez ljubavi.

luda_siva_ptica: A seks samo pokazuje je li to stvarno ljubav.

shua_cat: Moj osobni recept za ljubav = jako prijateljstvo + zajednički interesi + odličan seks. Tada će biti ljubavi. Ako nečega nema, bit će parodija ljubavi, koja će brzo završiti.

ikvs: Seks i ljubav nisu samo različiti pojmovi, već oboje mogu postojati jedno bez drugog. Istina, seks bez ljubavi donekle je sličan sedždi i sposobnosti smirivanja hormona. I ljubav bez seksa, nekakva inferiorna. Pa, naravno, ako seks, na primjer, dva dana nakon susreta s 18 godina, to je jednostavno imbecilno. Sa 18 godina gotovo je nemoguće voljeti uopće, vjerojatno 2-3% sa 18 može samo voljeti, a ne osjećati djetetov osjećaj strasti i dubokog interesa.

Tatyanasmeyana: Zaljubiti se u osobu bez kreveta sasvim je realno. Ali samo vi sami sebi stvarate ideal i stoga volite. Da budem iskren, čini mi se da se takva riječ kao što je "ljubav" zaboravlja. Što je? Kakva zvijer? Ne vjerujem da se nakon seksa odnos prema osobi dramatično mijenja na bolje. Da, naravno, promijenit će se na bolje ili na gore, ovisno o primljenom užitku, ali da bi se globalno zaljubio ... ne. Imao sam slučaj u svom jebenom životu. Čovjek, čuvao me mjesec dana, vodio me u restorane / kino / kazališta / opere, pretvorio kuću u staklenik. Kao rezultat toga, kada je u pitanju seks, imao je člana s kutijom cigareta u Saboru (dužina stajanja) i onda neku vrstu tromog. Ukratko, nikad nismo došli do seksa...

Ljubav i seks su usko povezani

0pen_space: Učinio sam to čudno. Upoznali smo se i svidjela mi se, onda smo bili društvo u restoranu i nakon toga je bilo maženje. Onda su se upoznali, razgovarali, pa zaljubili, a onda je Sekas u dva tjedna pojačao zaljubljenost. Poševili su se tako da je hodala okolo, a moj kurac je postao plav i bio je užasan kurac krep. Zatim ljubav i zajednički život. Sve je nekako ispalo lako i samo od sebe. A prije toga sam se zaljubio kao debil, ali ona nije dala, a kad je to učinila, istog dana sam je odmah prestao voljeti

Icumsa: Ljubav nisu uzdasi na klupi, a ne šetnje po mjesečini.Sve prije seksa - uzdasi, šetnje i drugi uzbudljivi trenuci - ovo je samo iščekivanje ljubavi. Seks donosi jasnoću. Bit će ili razočaranja, ili obrnuto, kvalitativno nova razina odnosa, iz koje može izrasti prava ljubav. Autorica: Lena Miro

Članci o toj temi