10 Muških tajni zavođenja bez problema

10 muških tajni zavođenja bez problema

Kako odvesti djevojku u krevet? Neće shvatiti kako će završiti u istom krevetu s vama. 10 muških tajni zavođenja bez problema

Neće shvatiti kako će završiti u istom krevetu s vama. Koristite jednu od deset tehnika kako biste brzo zaveli ženu.

jedan. Uključite se i povucite

Postoji vrsta žena koju muškarci zovu "žene sa zvjezdanom groznicom". Takva žena je lijepa i privlači muške poglede. Ona zna svoju vrijednost i čini se da je spremna na mnogo toga. Ali čim se muškarac potrudi da je osvoji, ona se odmah povuče, pokazujući mu da želi da on "trči za njom".

Neiskusan muškarac, naravno, nastavit će trčati za njom kao ludak, napravit će puno gluposti i na kraju će jednog dana shvatiti koliko je bio naivan. A lov će završiti okupljanjima u najbližem baru u društvu ogromne količine alkohola. A onda će se žaliti da su sve žene loše, i opet će se praviti greške.

Pametan čovjek će učiniti drugačije. Shvativši da je postao igračka, odmah će početi tvrdoglavo ignorirati ovu ženu. Ali u isto vrijeme, ona će učiniti sve što je moguće kako bi osigurala da primijeti ovo ignoriranje.

Kako svoj penis učiniti većim i debljim. Djevojke vole baš tako

A onda (eto!) ženu će povrijediti činjenica da je prestala nekoga zanimati. Izgubit će budnost i početi poduzimati korake kako bi se približila objektu koji ju je odgurnuo. Onda sve ovisi o vještini čovjeka. A ključni cilj – zavesti – bit će postignut.

2. Sakrijte namjere i steknite samopouzdanje

Ili, drugim riječima, postati prijatelj. Prilično je uobičajena ideja da je prijateljstvo između muškarca i žene seks, odgođen za kasnije. Stvarno može biti mnogo opcija. Jedan muškarac zaista u određenoj ženi vidi samo prijatelja i ništa više. A drugi neće razgovarati sa ženom koja ga seksualno ne privlači.

Naravno, muškarac ne može uvijek otvoreno reći ženi o svojim namjerama u vezi s njom. Pogotovo ako mu se sviđa (ali ne dovoljno da bi imao ozbiljnu vezu s njom) i izgleda nedostupno.

Tada će muškarac uključiti svu dostupnu maštu, postati osjetljiv i galantan, satima će slušati priče o problemima potencijalne ljubavnice. I na kraju, u jednom lijepom trenutku, kada ga ona pusti u svoju dušu i počne mu vjerovati više nego što bi trebala, on će iskoristiti situaciju i učiniti s njom ono o čemu je sanjao od samog početka.

Tabu seks koji djevojke žele poništiti

Tada će, naravno, reći da se sve dogodilo slučajno, da se ništa strašno nije dogodilo - i dalje će ostati prijatelji. Ali žena u njegovim prijateljskim osjećajima prirodno će sumnjati.

3. Ostavite tajanstveni dojam

Postoji takav koncept - "žena misterija". Nešto slično se može reći i za muškarca. Žene vole iznenađenja i zagonetke. Sigurno u razumnom roku.

Muškarac može biti spontan, stalno otvarati ženi nove osobine svog karaktera. Nemojte unaprijed upozoravati kamo će danas ići, darujte zanimljive darove i pravite iznenađenja. Sve to nevjerojatno zanima ženu – i to na način da ne primijeti kako upada u mrežu pametno postavljenih zamki. I ovdje već postoje dvije mogućnosti: ili povratak u svakodnevni život, ili naknadna iznenađenja.

4. Obećajte izglede

Drugim riječima, to je seks za budućnost. U takvoj vezi nitko ne skriva svoje namjere. Muškarac iskreno daje do znanja da je seks s njim propusnica za ženu u svijet koji joj je prije bio nedostupan. I sve može završiti ne samo seksom, već i brakom.

Vrlo je rijetko da takav muškarac sakrije od žene da je "promiče" za određenu "naknadu". Ali u svakom slučaju, treba razumjeti: među ljudima je malo altruista. Pogotovo kada je u pitanju lijepa žena.

Cool komplimenti kojima djevojka ne može odoljeti

5. Budi svoj

Postoji određeni tip žena koje ne vole umjetnost i preferiraju prirodnost od usiljenih osmijeha i promišljenih fraza. Oni suptilno osjećaju kada muškarac laže. Bilo koji trikovi, kako kažu, "ne prolaze", pa se morate ponašati kao u poznatoj reklami: "slika nije ništa".

Zbacivši masku i zaboravivši na flert, muškarac otkriva sve svoje karte. Naravno, nisu svi za to sposobni – uglavnom samo oni koji traže svoju srodnu dušu.

6. Pretvaraj se da si gay

Ideja zavođenja slična je prethodnom triku (kažu, ti uopće nisi taj koji me može seksualno zanimati), ali se razlikuje po tome što je lagao o svojoj seksualnoj orijentaciji muškarac, koji je stalno u blizini. žena, prikrivena zavodeći je, kao da je tjera da traži konvergenciju.

Žena se počinje pitati: zašto su svi dobri muškarci homoseksualci?? A muškarac suptilno nagovještava: kažu, tko zna, možda se mogu promijeniti... Onda ona preuzima inicijativu u svoje ruke, ne shvaćajući da je zapravo upala u zamku.

7. Zavodite oblicima

Naravno, ovaj je predmet prikladan za one muškarce koji stvarno imaju što pokazati. Kao što su muškarci spremni trčati za lijepim nogama i velikim grudima, tako i žene vole muškarce atletske građe i velikog kuraca.

Kako zavesti djevojke riječima? 55 prljavih razgovora koji će svući djevojku

Prijatelj moje lijepe prijateljice koristi ovaj svoj "dar" kako ga on naziva. Ne krije da je jedinica od 20 centimetara, napumpane mišiće, trosobni stan gotovo u centru glavnog grada i ionako otrcani Chevrolet njegovo jedino vlasništvo.

Ipak, sve što mu je dostupno koristi u potpunosti i žene mijenja poput rukavica. Kaže da je dobar, ali ima mnogo onih koji su pohlepni na njegove forme. No, s dugogodišnjom vezom nekako nije išlo. Tako 28-godišnjaka prekidaju kratka poznanstva sa studentima i slobodnim ženama.

10 muških tajni zavođenja bez problema. Kako odvesti djevojku u krevet?

osam. Pozovite na foto sesiju

Prilično nova metoda koja djeluje, uglavnom, na narcisoidnim studentima. Mlade djevojke koje čitaju sjajne časopise samo sanjaju o tome da pokažu svoja tijela cijelom svijetu. I sama činjenica je ugodna, a lijepi i bogati mužjaci imaju priliku zainteresirati. A ako ih primijeti “striček” iz manekenske agencije, to je općenito ultimativni san!

Naravno, muškarci koriste takve djevojke. Nikada neće reći o svojim namjerama, samo će nagovijestiti da imaju svoj foto studio (srećom, trenutno ga nije problem ukloniti) i mogu lobirati kod djevojke u nekoj agenciji.

A djevojka dobrovoljno pristaje na intimnost - ni ne razmišlja o tome može li joj taj muškarac stvarno pomoći. Zaslijepljena narcizmom odlazi kući (ili u foto studio) strancu, a sve ostalo je stvar tehnologije.

Seksualne avanture koje biste trebali isprobati u životu

9. Napad i samopouzdanje

Žene vole samopouzdane muškarce - čak i malo umišljene. Ali takva drskost trebala bi biti šarmantna i imati granice. Lako je objasniti motivaciju takve žene - ona je prirodno slaba i želi u svojoj blizini vidjeti snažnog i samouvjerenog muškarca koji se može zauzeti za nju, osigurati joj budućnost i postati pouzdan oslonac u životu.

Muškarac najčešće bira ženu na kratko, a žena – obrnuto.

Ako muškarac traži ženu za sebe, nikada neće pričati basne o vlastitom bogatstvu, prestižnom poslu, lijepom stanu i autu. Uostalom, žena bi trebala voljeti osobu u njemu, a ne stvari koje posjeduje. U seksu bez obaveza pravila su potpuno drugačija: glavna stvar je odmah zainteresirati. Naravno, postoje iznimke kada se luda strast pretvori u trajnu vezu.

10. Pijte u noćnom klubu ili baru

Najprimitivniji i, što je najvažnije, najučinkovitiji način da pronađete ženu za seks bez obaveza - to jest na jednu noć. To je upravo slučaj kada su oba potencijalna partnera spremna na takvu vezu, ali ih određene moralne ili psihološke barijere sprječavaju da se o tome izravno izjasne. Alkohol priskače u pomoć – a kome više pomaže teško je reći. Vjerojatno muškarcu: uostalom, on pije da bi postao odvažniji, a ona - popustljivija.

Djevojka ili žena ne žele imati seks? Kako napaliti djevojku?

Općenito, izbor svake od metoda zavođenja ovisi o psihologiji žene. Stoga, da bi iskoristio jednu od njih, da bi ugodio ženi, muškarac mora razumjeti ženu, a ona mora biti previše povjerljiva da ne bi razumjela njegove prave namjere.

Članci o toj temi