Seks u novoj godini

Seks u Novoj godini

Pronaći sebi djevojku u kratkom vremenskom razdoblju težak je zadatak! Naš časopis vam neće dopustiti da za praznike ostanete bez seksa. Kako imati seks na Novu godinu?

Nova godina je najdugoiščekivaniji i najdivniji praznik, kada se ostvaruju želje, kada zabava izvire s fontanama i mnogo, mnogo ljudi.

Ali to se događa u životu kada ostanete sami na odmoru i čini se da je sve tu: postavljen stol, televizor, božićno drvce, šampanjac, samo djevojka nije u blizini, a prema tome i raspoloženje. "Što uraditi?“- nehotice si postavljaš pitanje. Kako kažu: „Nova godina je obiteljski praznik!". Stoga je pronaći djevojku za sebe u kratkom vremenu težak zadatak, budući da se mnogi nose s obitelji, planiraju se planovi. Ali ništa nije moguće, kao što znate, pa pokušajmo pomoći da usamljenost ne bude na popisu pozvanih za vašu Novu godinu.

Pomoći ćemo vam i, možda, ujutro će biti kostim Snow Maiden u blizini vašeg kreveta, a sama Snow Maiden će slatko spavati na vašim prsima.

Kako imati seks na Novu godinu?

Ako nemate negativan stav prema djevojkama lake vrline, onda biste mogli dočekati Novu godinu s nekom od njih. Bolje je odabrati adekvatnu agenciju, u kojoj će vam biti ponuđena ne samo prostitutka, već djevojka s dobrim manirama, s kojom se ima o čemu razgovarati, s kojom se nećete sramiti ni izaći na ulicu gledati vatromet. U pravilu, takve djevojke imaju mnoge prednosti: dobar suputnik, ženska ruka za stolom i u kuhinji, lijepa dama, iskusna žena koja zna gotovo sve u krevetu. Bit ćete zadovoljni. Jedan od glavnih nedostataka je, naravno, opasnost od spolno prenosivih bolesti, ali sjećamo se da ste pametni i uvijek koristite kondome.

Ako su muškarci to činili, djevojke su češće željele seks

Ako vam iz nekog razloga ne odgovara opcija s elitnom prostitutkicom, možete se poslužiti pristojnijim načinima da odvojite doček Nove godine. Možete otići na ulicu, u središte svog grada ili sela (sada je veliko i lijepo božićno drvce postavljeno na gotovo svakom području, a tamo je uvijek puno ljudi), odabrati žrtvu i djelovati. Priđite joj, pitajte je li ovdje sama, upoznajte je, raspitajte se o planovima za Novu godinu, ako nisu predviđeni važni planovi, onda je pozovite k sebi. Ako je planiran njezin praznik, dogovorite sastanak s njom nakon svečanog dijela, za početak samo prošećite ulicama. Tada je sve u vašim rukama. Nitko ne voli samoću, pogotovo djevojke, pogotovo na praznicima.

Ako vas vrijeme ne veseli, a ne želite izaći i smrznuti se u potrazi za djevojkom za noć, pronađite hrabrost u sebi i trčite po susjedima. Iako se, naravno, sjećate da je loša ideja imati djevojku u mjestu stanovanja ili posla. Ali bolje je prekršiti pravila nego ostati bez seksa na takvim praznicima.

Bit će bolje da prije toga malo popijete, pa ćete lakše uspostaviti poznanstvo i daljnju komunikaciju. Možete odmah doći do usamljenih susjeda sa šampanjcem i mandarinama i ispričati joj tužnu priču o tome kako ste ugasili svjetlo u svom stanu, ili kako su vam se vrata slučajno zalupila i sada vam ne preostaje ništa drugo nego dočekati Novu godinu na podestu. Svaka će žena biti prožeta suosjećanjem i simpatijom prema vama i pozvat će vas da joj pravite društvo. A kada se koristi šampanjac, razigrano vino, pa votka, lako je imati seks. Odrasli, usamljeni, ali lijepi susjedi posebno su dobri u seksu.

Što čini djevojke sretnima u seksu? 10 savjeta za dobar seks

Dogodilo se da nemate susjede ili ste jednostavno u lošim odnosima s njima, onda se možete sjetiti svog vjernog prijatelja - svog telefona. Prva opcija je da se sjetite onih kolega ili kolega iz razreda koji su poludjeli s vama i nazovete ih. Ako nemate broj, onda će vam Internet pomoći da riješite ovaj problem. Ali ne biste trebali odmah pričati o svojoj usamljenosti, bolje je da se počnete prisjećati prošlih godina, sretnih trenutaka prošlog života, od srca se smijati, a zatim pitati kako je vaš bivši obožavatelj u sadašnjosti, da tako kažem. Glatko će prenijeti temu na tebe, evo - onda ćeš joj se žaliti na svoju "tugu", a ako budeš imao sreće, pozvat će te k sebi ili će sama poletjeti na krilima noći.

Druga opcija, manje povoljna, ali se još uvijek odvija. Birajte nasumični broj na telefonu i pričekajte koji glas će odgovoriti: ženski - možete nastaviti razgovor, muški - odmah ispustite i birajte drugi broj. Evo, kako kažu, kako će se sudbina okrenuti. Štoviše, neće svaka djevojka pristati provesti noć s malo poznatom osobom, čak i ako je novogodišnja noć.

Smiješni seksi muški mitovi o ženama

Možete otići na internet i pokupiti djevojku koja sjedi sama u chatu ili društvenoj mreži. mreža. Jer u novogodišnjoj noći na internetu uglavnom sjede samotnjaci ili oni kojima je iskreno dosadno i koji su u potrazi za avanturom tvrdoglavo.

Želio bih reći da bi, uostalom, vjerojatno bilo ispravnije da se takvi praznici kao što je Nova godina planiraju unaprijed. Ovo se ne odnosi samo na grickalice, pića i druge osobne stvari u tom smislu, prva stvar na koju se trebate usredotočiti je, naravno, tvrtka, što je veća, to je zabavnije i imate više šanse da ne ostanete bez seksa. A birati partnera za seks iz ove firme, zavesti djevojku i odvesti je u drugu sobu ili susjedni stan već je stvar tehnologije, zavođenja i naravno opijanja!

Naravno, ako želite pravi novogodišnji seks, ali trebate Snjeguljicu! Imate samo 1 dan u godini da ispunite ovaj seksualni san. Žive uglavnom u blizini drveća i novogodišnjih praznika. Nakon 12, djeca zaspu, a Snjeguljicu već mogu zgrabiti za repice i plavo-bijelu bundu. Ali prvo se riješite dobroćudnog crvenonosnog djeda pored nje.

Ali ipak, ako na Silvestrovo ostaneš sam kod kuće, onda ne sjedi kod kuće, idi u šetnju, možda ćeš na ulici naći istu usamljenu dušu kao i ti. A čak i ako nema seksa, onda ćeš naći sebi djevojku ..

Zašto žene varaju muškarce: razlozi za nevjeru ljepšeg spola

Članci o toj temi