Pogreške muškaraca u krevetu

Pogreške muškaraca u krevetu

Kako muškarac može postati dobar ljubavnik i pravi profesionalac u seksu? 5 stvari koje muškarci pogrešno rade u krevetu. I prije i poslije njega.

Krajnje je vrijeme da naše muškarce počnemo preodgajati u dobre ljubavnike. Reći ću vam o 5 stvari koje mogu uništiti svaki seks. Namjerno sam napisao riječ "intimnost", a ne "seks". Doista, za ženu su psihološki i fiziološki užitak od seksa praktički neodvojivi. Pa počnimo.

jedan. Bez komplimenata

Stvar je u tome da je 99% modernih žena jako sramežljivo prema svom tijelu, čak i ako vam se čini savršenim. Navukli su ih časopisi i gadni blogovi.

Žene se vrlo oštro ocjenjuju, a neke od njih i prestraši proces svlačenja. Znam cure koje se srame svojih nogu i nakon fotoepilacije. Jer jasno je da su na koži na mjestu dlake male "rupice" i zbog njih je jasno da je dlaka u principu bila tu. Shvaćate sve razmjere tragedije?

Uvijek dajte kompliment ženi! Prije, za vrijeme i nakon seksa! Govorite ih iz srca! Govorite ih čak i ako ste kući doveli neugodnog domara, babu Manyu. Sigurno Baba Mani ima prekrasne grudi veličine 6. Reci mi da su ovo prekrasne grudi! Ima se za što držati!

33 jednostavna savjeta za dobar seks i ljubavnika

Otvarajući ono što je obično zatvoreno, žena je vrlo sramežljiva. Pohvalite njezine intimne crte. Pohvalite njezinu dob, visinu, težinu i oblik tijela. Na primjer, naša baba Manya je gospođa od 53 godine, punašne puti. Reci da si samo prezadovoljan. Zar su zrele žene tako strastvene? Oh, jako ti se sviđa. Zaljubljeni ste u zaobljene oblike! Čak su i crijeva Baba Mani kao u nerođene djevojke, ne, još je bolje! Puno!

Ne činite to čak ni da biste bili džentlmen. Samo da će vam žena koja je iznenada izgubila svoj sram pokazati nešto što nikada prije niste vidjeli na pornhub-u.

2. Nije potpuno oprana pod tušem. Ne skidajte čarape. Nemojte pratiti manikuru.

Sve su to, naravno, očite stvari. No, neki muškarci ih još uvijek doživljavaju kao neobavezne. Kako biste shvatili trebate li obratiti pažnju na jedan ili drugi dio svog tijela, razmislite može li žena imati seks s njom ako želi?

Jesu li vam nokti dovoljno kratki?? Ali što ako? I na nogama također. Što ako iznenada?

A kosa ne ide u usta? I to u najintimnijem području? I to u tako intimnom području, koje je čak intimnije nego intimnije? Ali što ako?

Najvulgarnije i najseksi riječi koje su djevojke izgovorile

Naravno, ne biste trebali pasti u paranoju. Ali ipak….

Pogreške muškaraca u krevetu

3. Nemojte razlikovati početak uzbuđenja od vrhunca uzbuđenja. Radite pri niskom uzbuđenju ono što je potrebno učiniti pri visokom uzbuđenju, i obrnuto.

Dečki, kad izađete iz kuće na hladno, zagrijete auto? Kada zakuhate knedle, pričekajte da voda zavrije? Kakva nevolja sa ženama? Zašto ga ne dovesti do ključanja, već odmah pokušati ponoviti radnju iz filma sa Sashom Grey?

U principu, svaka žena rado prakticira sve gadne stvari. Ali samo kad je izrazito napaljena! Tada će vam cijeli arsenal pornhub-a dobro doći. Pri niskom uzbuđenju trebali biste biti nježni i empatični. Zatim dodajte malo vatre da prokuha.

Joj, već vidim kako mi iz publike viče onaj drug u prugastim trenirkama:

- Ima žena koje vole brzo! Da teže! Ne trebate ih kuhati!

slažem se. Ima takvih žena. Kako će samo naše pravilo biti poništeno? Ne otkazuje. Baš su takve žene koje već kipe. Ne treba ih kuhati. A s drugim ženama je drugačije. Ne postoji opće pravilo za sve žene, postoji princip - vizualno odrediti temperaturu žene.

Neizgovorena i nepisana pravila seksa

Ako zanemarite ovo načelo, mogu vam se dogoditi dvije stvari. Prvo, ako niste zagrijali ženu i odmah započeli teške vježbe, bit će povrijeđena, neugodna, odvratna. Ona misli da si seronja. I ona će prijateljima reći kakav si ti seronja.

Ako ste imali posla s kipućom ženom, ali joj po abecedi nudite samo nježnost, privrženost i analno podmazivanje (precrtano), tada ćete se smatrati samo dosadnim ljubavnikom, unatoč svim naporima. Za pet godina, ako je dočekaš u samoposluzi, neće se sjećati tvog lica.

4. Ne pokušavajte stvarati prljave fantazije

Da, da, dobro ste čuli. Smatram muškarce koji nemaju prljave fantazije, ili im je neugodno reći o njima, lošim, vrlo lošim ljubavnicima.

Oni koji prate klasični program maženja, poljupca i standardni set od 10 minuta pornografije su krivci. Makar samo zato što ženi ne daje priliku da ispuni svoje najdublje fantazije i ostvari snove.

Slobodno isprobajte vode dajući suptilan nagovještaj nekonvencionalne prakse. Odjednom žena samo ovo čeka? Jasno je da sve treba raditi vrlo delikatno.

Pogreške muškaraca u krevetu

5. Zaboravljaju da žena osim intimnih ima mnogo zanimljivih mjesta

Seks rješava većinu muških problema. Zašto vam trebaju kurve i gdje pronaći?

Dečki, zamislite li općenito što je ženska erotska masaža? Ne ono što dobijete u sauni, već ono za što su same žene spremne dati svoj novac?

Ženska erotska masaža pokriva cijelo tijelo, a ne samo tri zone koje su prekrivene grudnjakom i gaćicama. Sve ostalo također treba milovanje i dodir. Maser uopće ne otkriva alat, samo leprša rukama po ženinom tijelu, ne obazirući se ni na vrat, ni na pete, ni na ušne resice. Za to je plaćen. Ne on, nego on! Ponekad je samo ovo dovoljno da se žena isprazni.

Žene mogu upotpuniti moju priču. A muškarci - da govore o onome što čitaju. Spremni smo poštivati ​​ova pravila?

Članci o toj temi