Igračke za djecu. Drevni seks.

Igračke koje nisu dječje. Antička intimnost

Mislite li da su seks igračke koje se prodaju u sex shopovima znak našeg začaranog doba i da je sve bilo "prirodno"? Drevne seks igračke.

Uređaji koji pomažu povećati užitak i diverzificirati intimni život postojali su i u antici. Iako mnogi od njih nisu previše nalikovali na današnje modernizirane kolege.

Znanstvenici sa Sveučilišta njemačkog grada Tübingena vjeruju da su upravo oni uspjeli pronaći najstariju seks igračku na svijetu, staru 28 tisuća godina.

Njegovi fragmenti pronađeni su u špilji u blizini njemačkog grada Ulma. Istraživači su povezali nekoliko fragmenata i dobili objekt koji reproducira oblik falusa. Stručnjaci su zaključili da kada predmet nije korišten “za predviđenu namjenu”, služi za paljenje vatre. Dakle, Njemačka je rodno mjesto dildoa!

Stari Egipćani koristili su zlatne i srebrne dildoe. Ti su predmeti otkriveni u grobnicama. Činjenica je da su Egipćani slanjem osobe u zagrobni život, da tako kažem, vodili računa o svim aspektima tamošnjeg postojanja pokojnika. Ali u staroj Kini preferirali su se brončani dildoi. Pronađene su i rukotvorine od drveta, žada i bjelokosti. Ovo nije moderni lateks bez duše!

Seksualni savjeti od žena. Kako čovjek može postati dobar ljubavnik?

Znanstvenici sa Sveučilišta njemačkog grada Tubingena vjeruju da su upravo oni uspjeli pronaći najstariju svjetsku seksualnu igračku, staru 28 tisuća godina

A od kojih materijala nisu napravljeni dildoi u staroj Indiji?! Bjelokost, životinjski rogovi, drvo, bakar i guma – sve je krenulo u posao. A u pogledu oblika, drevni Indijanci odlikovali su se sofisticiranom maštom. Dildoi mogu biti bizarno zakrivljeni ili u obliku cvijeta ili slonove surle. Za svakoga, kako kažu, okus.

Stari Grci su bili skromniji i pravili su svoje dildoe od terakote ili kože. Stari Grci su također imali svoje mazivo – maslinovo ulje. Naravno, dildoi su bili posebno popularni u staroj Grčkoj među slobodnim ženama i lezbijkama.

Na teritoriju drevnih arapskih i polinezijskih zemalja nisu se trudili uložiti posebne napore na proizvodnju dildoa. Ondje su jednostavne banane poslužile kao dildo, sudeći prema pronađenim slikama.

Ali najradikalniji su, naravno, stari Afrikanci. Njihova je verzija prilično antiestetska. Kao materijal za umjetni penis korištena je devina balega prekrivena slojem smole.

Vaginalne kuglice. Japan se smatra njihovom domovinom. Tamo su žene njima počele jačati svoje rodnice. Ove kuglice bile su popularne i u staroj Kini. Tamo su ih zvali ben-wa.

Vibratori. Pola šale: izum vibratora pripisuje se mlinarima koji su tijekom svog rada sjedili na vibrirajućim ručkama strojeva za mljevenje brašna. Općenito, pojava prvih vibratora je počast tehničkom napretku. Istina, britanski vibratori iz 19. stoljeća bili su svojevrsna čudovišta. Ovi ogromni uređaji, pokretani parnim strojem, bili su instalirani samo u posebnim medicinskim ordinacijama i korišteni su ne za bilo kakvu glupost, već za liječenje. Na primjer, za liječenje histerije kod dama.

Provjeravam djevojku na pristojnost

Iz nekog razloga, ovu tradiciju ne koriste moderni liječnici. Vibrator za muškarce patentiran je 1899. godine. A početkom XX. došlo je do napretka - 1902. godine američka tvrtka Hamilton Beach, specijalizirana za kućanske aparate, dobila je prvi patent za kompaktni vibrator za kućnu upotrebu. I prodavao se do 20-ih zajedno s kućanskim aparatima ... Kupiš nešto posuđa, pa i vibrator u isto vrijeme. Međutim, potonji su bili pozicionirani kao masažeri za vrat i leđa. Ali kada su se pojavili prvi erotski filmovi, već je postalo jasno što je što, a trgovina vibratorima prebačena je u posebne trgovine.

Gumena lutka. Na samom početku lutke uopće nisu bile gumene. Uzmimo kip starogrčkog boga Priapa, koji se koristio za lišavanje elite mladih žena, nije prototip modernih lutki? Samo za žene. Ili kip boga Amon-Ra, s kojim su žene starog Egipta masturbirali na mjesečini kako bi se riješile neplodnosti.

Seksualne lutke spominju se i u poznatoj indijskoj raspravi "Kamasutra". Muškarcima se preporučalo da ih koriste za ublažavanje seksualne napetosti.

A u doba velikih geografskih otkrića korištene su lutke od tkanine. Tako su svoje seksualne probleme rješavali muškarci koji su dugo napustili dom i žene.

Mislite li da su seks igračke koje se prodaju u seks shopovima znak našeg začaranog doba?
Foto: Stinkie Pinkie flickr.com / stinkiepinkie_infinity

Gumena "baka" modernih lutaka pojavila se 30-ih godina prošlog stoljeća među vojnicima njemačke vojske. Naravno, bio je to pravi Arijevac - plavooka plavuša s velikim poprsjem. Kao materijali za njegovu proizvodnju korišteni su guma i vinil.

Kako uzgajati djevojku za seks?

Bezopasniji lateks ušao je u upotrebu za stvaranje umjetnih žena tek u drugoj polovici 20. stoljeća.

Umjetna vagina. Rasprava Kama Sutra sadrži recepte za izradu domaćih vagina. Muškarcima je savjetovano da uzmu bundevu ili bambus, unaprijed naprave šupljinu u njima i koriste lubrikant u obliku ulja.

Prstenaste mlaznice. Otkriveni su tijekom iskapanja drevnog indijskog grada u Peruu i, prema znanstvenicima, korišteni su za "iritaciju" vanjskih genitalija.

Autor: Ekaterina Shcheglova

Članci o toj temi