Ljubav i kurva

Ljubav i kurva

U modernim vezama granica između ljubavi i kurve je izbrisana. Neki kupuju seks, a drugi igraju veze. Odrasli smo u dobrim obiteljima i s pravim principima. Zašto je divan osjećaj ljubavi pomiješan s trgovačkom kurvom?

“Žao mi je nas, jer smo zaboravili vjerovati drugima. Ubijao sam ovaj osjećaj godinama. Protraćili su ga, razmazali po zidovima nedovršenih čaša, utopili u viskiju. Više ne vjerujemo u sebe da smo sposobni biti iskreni - Sergej Minajev

Odakle sve ovo? Koji nam je skrnavio snove? Koji nam je ocrnio um i srce? Televizija, internet ili ulični poroci? Ili smo se možda izdali? Zašto smo se neopaženo predali i bez borbe priznali svoje vrijednosti? Odrasli smo u dobrim obiteljima, s pravim principima i savješću. Bili smo super djeca, ali onda smo odrasli i sve izdali.

Ljubav i kurva

Ljubav i jebanje kao novi orijentir

Svake godine obraćam pažnju na to kako se mijenja feed na društvenim mrežama. Sve više liči na lošu i patetičnu parodiju na holivudski život. Izrezi su sve veći, fotografije u donjem rublju i bradavice pokrivene rukom. Još malo i počet će mi ispadati ženske sise pravo s ekrana. Volim ženske grudi, ali ovo je već previše.

Gdje pronaći ljubavnicu ili kratki tečaj od iskusnog "iznajmljivača"

Napumpane usne, odvratni silikon i guza sa tange. Tijelo je jedva pokriveno ili prekriveno odjećom toliko čvrsto da će samo što ne puknuti. Najpopularniji plesovi među djevojkama su energični pokreti guzice "twerk" i strip plastike. Kakva je ovo glupost? Što se događa?

Ljubav i kurva

Ljubav i drolja u ponašanju

Nisu u modi čak ni "loše cure", već "fatalne kurve". Bezdušne, hladne i fatalne ženke u potrazi za plijenom. “Nisam pumpao, nego dao!". Čini se da je sve očito, ali ne previše.

Nova generacija djevojaka ni ne shvaća da se ponašaju kao roba za koju se plaća. Sve poriču i stvarno ne spavaju zbog novca. Ali ovo je prilično formalno. Mnoge djevojke drugačije traže plaćanje. U isto vrijeme, dobar stav, romantika i osjećaji se ne pretvaraju. Djevojka je pokušala izgledati dobro: odjeća, kozmetika, donje rublje. Dakle, muškarac mora platiti da provjeri kako joj je između nogu.

Djevojka nosi s darovima, kupovinom, telefonima, nakitom ili automobilom. Neka vrsta trampe u zamjenu za tijelo. Najzanimljivije je da je takvih žena uvijek bilo, ali nikad u tako superiornom broju.

Ljubav i kurva

Ljubav i jebanje u potrazi za jednom stvari

Cura i momak se sretnu neko vrijeme, ali onda se sve raspadne. Primijetila je približavanje svjetla hladnog automobila. Djevojke proždiru oči muškaraca u skupim automobilima. Možda je star, debeo i odvratan, ali bogat. Ali obični dečki jedva da imaju šanse. Djevojke će ga ignorirati, okrenuti se i naborati svoj arogantni nos. Nitko ne želi zajedno napredovati na društvenoj ljestvici. Svi žele doći na gotov, plaćajući kartu za raj raširenih nogu.

69 pitanja o seksu koja treba postaviti jedno drugom za poboljšanje seksa

Problem je u tome što bogati muškarci nisu osobito željni pod svoje okrilje uzeti tražitelje lagodnog života. Pao, sparen, sparen i bačen. Ili se postojeća žena stane na put, ili im je mlađa i jeftinija.

Takve djevojke će lagati svojim djevojkama, prijateljima, roditeljima i poznanicima da traže taj poseban i jedinstven. Jedno je lagati druge, ali nemoj lagati sebe. Nije se mogao isplativo prodati?

Ljubav i kurva

Popusti za ljubav i jebanje

Bliže 30. godini, ova vrsta djevojaka počinje snižavati cijenu. Popusti: 5%, 10%, 25% i 50%. Djevojka spremna prodati jeftinije. Auto je jednostavniji, stan manji, a plaća skromnija. Dođite i kupite s popustima ono što ste nekada htjeli kupiti, ali niste imali dovoljno novca da se natječete s bogatijima. Neka vrsta druge ruke u jebenom mesu.

Ljubav i drolja od strane muškaraca

Muškarci biraju drugačiji put. Oni idu uz ovu igru. Oni oru na poslu da plate račun za raširene noge i daju sve. Muškarci plaćaju onim curama kojima je svejedno kome prodati.

Muškarci ne obraćaju pažnju na obične i simpatične djevojke. Žele lažne sise, dupe, razvratno ponašanje i izgled seksualne lutke. Muškarci na pijaci otkupljuju djevojku koja se prvom prilikom spoji s bolje stojećim muškarcem. Jači spol ide lakšim putem, kupuje družicu, a ne osvaja nju. Ne treba mu ljubav, nego seks i imitacija veza. Parodija na mača koji je sebi kupio ljubavnicu.

Seks rješava većinu muških problema. Zašto vam trebaju kurve i gdje pronaći?

Tada se počinju igrati ljubavi. Djevojka mu se nije prodala, nego voli. Muškarac nije kupio njezino tijelo, nego je osvojio.

Kako se dogodilo da smo ljubav zamijenili kurvi? Djevojke sve manje nalikuju ženama za koje vrijedi umrijeti. I muškarci su spremni kupiti privid veze, zadovoljni otrovnim surogatom. Kad smo zakopali snove i ciljeve? Kad smo odustali? Odrasli smo u dobrim obiteljima i s pravim principima. Bili smo dobri i u pravu. Kada i u kojem trenutku smo se izdali?!

Članci o toj temi