5 Erotskih fantazija žena

5 erotskih fantazija žena

Ženske fantazije mogu biti vrlo različite, ali glavne su sljedeće. 5 erotskih fantazija žena.

Naše misli imaju tendenciju da se materijaliziraju. Što znači i snove. Ženske fantazije o seksu ponekad se ostvare, jer su žene velike sanjarice. Naravno, u glavi žena različite dobi, profesije, ideje o seksu, fantazije mogu biti vrlo različite, ali glavne su često prisutne u ženskoj glavi.

Ženska fantazija posvećena stalnom orgazmu

Fantazija posvećena dobivanju orgazma iznova i iznova. Značenje: cijelu noć, završiti jedan orgazam, dobiti drugi, treći, itd.d. Zaključak: iscrpljeno tijelo do jutra, ali zadovoljno i zahvalno muškarcu na takvom užitku. Je li moguće ostvariti san?

Seksolozi kažu da muškarac može svršiti samo 3-4 puta noću, a ženski orgazam s dobrim partnerom može doseći 20 puta. Da si sposoban 3-4 puta, ne sumnjamo, ali koliko puta tvoja djevojka završi? Dakle, čovjek ima čemu težiti.

Ženska fantazija o tvrdom seksu

Fantazija o tvrdom seksu, s lisicama, povezom za oči i, kako bi se pojačao učinak, bičem, koji možda neće igrati važnu ulogu u seksu, ali će mu unijeti "zest". Značenje: Ponekad je divlji, neobuzdani seks, čak i šamari i lagani udarci, ono o čemu žene sanjaju. Ponekad poželim nešto ekstravagantno i novo. Zaključak: osjećaj da ste pojebani hrabro i bez ikakvih šapatanja, ali kako cool i razigrani. Je li moguće ostvariti san?

Prljavi SMS: 150 uzbudljivih poruka za djevojku ili muškarca

Nisu svi muškarci sposobni za to. Pogotovo kada je u pitanju vaša voljena djevojka, a ne neka slučajna djevojka s ulice. No, ako je muškarac jedan od onih koji su užurbani i ima puno mašte, zašto onda ne, pogotovo jer se sve naprave za bavljenje upravo takvim seksom lako mogu kupiti u bilo kojem sex shopu.

Fantazija o seksu s prvim nadolazećim

Fantazija o seksu s prvim sugovornikom jako uzbuđuje umove žena. Značenje: potpuno ne poznajući osobu ni u krevetu ni u životu, probaj kako je seksati se bez odgovornosti i ikakvih pravila i predrasuda. Rezultat: "Ovo više nikad neću doživjeti, učinio mi je nešto nezamislivo". Ali spustiš oči i shvatiš da se on više nikada neće pojaviti u tvom životu. Je li moguće ostvariti san?

S jedne strane, lako je kao ljuštiti kruške, upoznao je ženu, otišao do nje, poseksao se i nestao ujutro. Ali nije sve tako jednostavno. Neće svaka žena pristati na to, a kako možete saznati da upravo ta žena nosi takvu fantaziju u sebi. Za implementaciju je vjerojatnije da će se ovdje koristiti Internet ili SMS korespondencija, kada, nakon što ste unaprijed saznali za ovu fantaziju, možete sa sigurnošću misliti da vas osim seksa ništa drugo neće vezati u životu.

Kako djevojke nagovještavaju seks?

Fantastični seks s dva muškarca

Ženska fantazija o seksu s dva muškarca nije ništa manje tabu i privlačna. Značenje: dva para ruku nježno miluju, dva para usana nježno ljube, dva člana čine da tijelo drhti od zadovoljstva. Zaključak: osjećaj da možete biti potrebni ne samo jednom muškarcu u krevetu, već dvojici odjednom. Da djevojku nitko neće pitati kako hoće, gdje i gdje, jer kad su dva muškarca u krevetu žena jednostavno popušta i ničemu se ne opire. Je li moguće ostvariti san?

Ako se tada ne predbacujete zbog toga i nastavite da volite svog odabranika, onda biste mogli pozvati svog prijatelja ili kolegu u ulogu drugog muškarca. Ali onda se nemojte čuditi što ćete početi tiho mrziti svoju takozvanu suparnicu i misliti da vas je, takoreći, vaša voljena prevarila, a što je još gore, vi ste joj to dopustili.

Moguće je kupiti vibrator i simulirati drugog seksualnog partnera za svoju djevojku.

Fantazija o analnom seksu

Ženska fantazija o analnom seksu najjednostavnija je i najpristupačnija, ali ne manje poželjna. Značenje: žena koja nikada nije probala analni seks potajno sanja o tome, ali svaka to zamišlja na svoj način. Zaključak: zadovoljenje radoznalosti, novi osjećaji u anusu i, ako imate sreće, doživjeti orgazam. Je li moguće ostvariti san?

Najvulgarnije i najseksi riječi koje su djevojke izgovorile

Čovjek koji poznaje ili živi sa svojom odabranicom dosta dugo, postupno, ali polako, može ovaj plan pretočiti u stvarnost. Zašto dugo? Jer žena to nikada neće reći naglas, ako je ovo njena maštarija, samo morate pogoditi, nagovijestiti i pokušati se lakše povezati s tim. Samo se nemojte usuditi ubiti ovu fantaziju u njoj bolesnim radnjama, inače će se ovaj san pretvoriti u omraženu noćnu moru.

Kako žena stječe iskustvo, razumije seksualna pitanja, čita knjige na ovu temu, gleda erotske filmove i tek sazrijeva, te fantazije rastu ili izumiru.

Ako ste pravi muškarac, otkrijte seksualne fantazije svoje djevojke i pretvorite ih u stvarnost. Od ovoga će svi imati koristi..

Članci o toj temi