Stiflerova mama

Stiflerova mama

Seks je poput alkohola. Tek s godinama to počinješ shvaćati. Općenito ste guru alkohola i Hugh Hefner u isto vrijeme. Znate li po čemu se single malt viski razlikuje od miješanog i kakve grudi žena ima: silikonske ili gel.

Pročitala sam je na koncertu, svima se svidjela. Zamolili su me da to postavim na internet, inače sam kao pohlepna stoka?

Seks je poput alkohola. Tek s godinama to počinješ shvaćati. U mladosti ti je svejedno čime ćeš se nabubriti: Slynchev Bryagom, monaškom kolibom ili tromom od pape Hennessyja, kojeg je, velikom povlačenjem, netko iz inozemstva doveo. Nema nikakve razlike. Otekao je, gitara mu je bila u rukama, a oni su se vozili: "Granica ključa je slomljena na pola..."

Što piti i s kim spavati - počinjete shvaćati bliže tridesetoj.

A ako ste već prešli četrdesetu - ovdje ste općenito guru alkohola i Hugh Hefner u isto vrijeme. Znate li po čemu se single malt viski razlikuje od miješanog i kakve grudi žena ima: silikonske ili gel. Imate svoje preferencije: s prijateljima pijete Jack Daniels s mineralnom vodom Perrier, kod kuće rakiju s limunom, a za neku ženu uvijek imate par boca Prosecca skrivenih u baru. A žena svakako mora biti plavuša, prosječne visine, s grudima od 75 B, a da je manikura samo francuska, veličina stopala je trideset peta, a da Shakespearea treba citirati u originalu. Trebala bi biti neumorna u krevetu, ujutro bi te svakako trebala probuditi pušenjem, ali ne onako, nego virtuozno. Jer ti to zaslužuješ. Pa, neka, na primjer, pritom još pjeva pjesmu Šufutinskog o trećem rujnu.

Užici pijanog seksa

A prije dvadeset godina pojeo si dvije boce Anape, i sjediš mesožder i gledaš debelu bubuljičastu Ninku u zelenim tajicama, koja će te odmah dati voljenoj, jer je već u govnima. Upravo sada, samo trebate uhvatiti trenutak, prije nego što se onesvijesti, priđite i recite: "Slušaj, maknimo se - reći ću nešto važno na uho"

I tebi je to u redu! A kurac stoji kao Djed Mraz! Za sve i uvijek! I na Ninku i na Ninkinu ​​prijateljicu Svetku koja je još deblja i bubuljica! A što je trećeg rujna?? Što je francuska manikura? Kakav jebeni Shakespeare u originalu??? Jebi se dok je toplo!

Onda se udaš. Prve godine još uvijek nije tako. I seks je redovit, a vaša žena još uvijek uzbuđuje. A onda počinje: „Hej, Vasja, večeras ćemo se poseksati. Upravo sada, ja ću skuhati kotlete, a ti idi u kupaonicu, strašilo, operi se, brij, reži nokte i ne zaboravi uvući trbuh kad izlaziš u gaćicama. I samo požurimo: moram ustati sutra u šest ujutro, a ti bi trebao odvesti dijete u vrt."

Nakon tri godine razvodiš se i neko vrijeme radosno pržiš sve što daje. I stvarno ti daju sve. Jer još si mlad, u principu, mjestimice čak i lijep, i ništa ne pada od tvoje radosti i mirisa slobode 24 sata na dan. Čak i na poslu. Tako hodate po uredu, s jednom rukom u džepu.

Najizopačenije priče koje su se događale ljudima

Godinu ili dvije u ovom načinu rada - i počinje strašno: počinjete birati i birati. I ne samo ti. I vaš pouzdani drug koji živi u vašim hlačama. I ako još možeš sebi reći: Slušaj, pa nicho baba je tako. Simpatičan, njegovan, fino miriše - ajde, eh? Onda ti ON kaže: Ali meni se to ne sviđa i neću se dići na to. Potražite drugu. Tako se hvata kriza srednjih godina. Kad je okolo tisuće žena, a ne želiš nikoga. A ono što želite općenito je neshvatljivo. Ili se jebi, ili se oženi, ili se zaljubi, ili idi u samostan.

Žene imaju potpuno isto. Nakon tridesete pojavljuje se kilometarski popis zahtjeva za muškarce. I zaseban popis zahtjeva - izravno na seks. Jebi se sa svojom Kamasutrom koju neki pokušavaju ugurati u svojih rekordnih deset minuta! Nisam Alina Kabaeva, ne savijam se na sve strane, i ako bacim nogu oko vrata, stisnut će me živac u leđima i neću se ispraviti tjedan dana, ali ja Proklet ću te, grubijan, i popiti ga živog! Treba mi KVALITETA, druže. Kvaliteta, a ne broj poza, kojih znate tristotinjak komada, i jako ste ponosni na to. A vaša veličina ne znači baš ništa, ako očistite tavu dvije minute, a zatim je obrišete o zavjesu i zaspite sretna lica. I općenito - ako ne znaš polizati obrve - nemamo o čemu razgovarati s tobom, mali. Pogotovo o Šufutinskom i trećem rujnu. Nije zaslužio.

Kako poljubiti djevojku u vrat

Pitajte Samsonovu, koja ima svoj sex shop, tko je njezin prosječan kupac? Tko kupuje gumene pipise oba spola? A evo takvih izbirljivih izbirljivih koji se dobro osjećaju u tridesetima. Tko neće ni s kim, kome treba Shakespearea, jezika do obrva i ostalih užitaka.

A nedavno, tamo, Ninka je perjala iza garaža, ne skidajući tajice, štucajući u tom procesu sa Slynchev Bryagom.

Ne o tome da je Gribojedov napisao knjigu o tuzi od duhovitosti. Ne o tome.

Članci o toj temi