Što djevojke misle tijekom pušenja? Misli djevojaka tijekom oralnog seksa

Što djevojke misle tijekom pušenja? Misli djevojaka tijekom oralnog seksa

Djevojka klekne, otvori usta i počne milovati. Ali što ona misli u ovom trenutku, koje misli uzdižu, koliko joj se sviđa i koliko pušenje uzbuđuje? O čemu žene razmišljaju tijekom pušenja? Kakve misli lutaju ženi u glavi kad muškarcu pruža oralni užitak? Sve su žene različite i svaka ima drugačiji pristup pušenju. O čemu cure misle kada sišu muški štap?? Možda razmišljaju o novim minibusima ili iPhoneima?

Što djevojke misle tijekom pušenja?

Mislim da je dug crven u naplati i da ću uskoro dobiti kunilingus. Ti meni daj cunny, a ja tebi popušim. Djeluje vrlo dobro za odnose i seks. Saša, 24 godine.

Popušite ustima i jednom rukom. Gdje je moja druga ruka? Ne želim se držati podalje od odmora i istovremeno se maziti. Vrlo je seksi i ugodno popušiti mu i masturbirati se. Nastya, 23 godine.

Oralni seks

Razmišljam o tome koliko će dugo pušenje trajati. Iako su mi čeljusti naviknute na takvo opterećenje, ipak se umaram. Nadam se da mu neće trebati pola sata da svrši. Iako ovisi o meni. Sve je u mojim rukama, kako se to obično kaže, odnosno u mojim ustima. Katya, 28 godina.

Kako zavesti i zavesti djevojku?

Kad sišem, uopće ne razmišljam o seksu. Razmišljam o poslu, poslu, svakodnevnom životu, problemima, djevojkama ili slušam glazbu. Zato mnoge djevojke vole uključiti TV ili glazbu tijekom pušenja. Sveta, 24 godine.

Uzbuđuje me način na koji popušim. Momak stenje, crveni se i ne kontrolira se dobro. Pali me jer je jako seksi. Što je bliže erupciji, to sam uzbuđeniji. Nakon oralnog seksa često radimo uobičajeno, čim se ponovno napuni. Marina, 18 godina.

Pokušavam ga ne ozlijediti zubima tijekom pušenja. Jednom je bio jako bolestan od zuba. Zatim me bijesno udario po glavi, nakon što je izvadio penis i vidio malo krvi. Sada popušim vrlo pažljivo i nježno. Julia, 21 godina.

Razmišljam što dalje. Kako maziti muškarčeva bedra, da li se igrati s testisima, može li više sline, djelovati jezikom, ustima ili rukom? Trudim se biti raznolik i ponekad cvokam usnama. Rita, 19 godina.

Misli djevojaka tijekom oralnog seksa

Za vrijeme menstruacije nemamo spolne odnose, ali ja mu dam oralni seks. Čak se s radošću veseli ovim danima. Jako sam napaljena i mokra kad mu popušim. Ira, 25 godina.

Seksualna zabava

Ljuta sam kad tip tamo smrdi, nije se istusirao i ima puno kose. Djevojke se nadaju da se i muškarci brinu o sebi kad će s nama imati problema. Anya, 22 godine

Neke cure ne vole pušenje, ali meni je to super. Osjećam se kao da imam kontrolu nad muškarcem, a i sama sam jako seksi i zlobna. Sišem, dobro gutam i mogu grlo. Ja sam samo kraljica oralnog i drugog seksa. Diana, 24 godine.

Obično ne gutam spermu kad momak svršava. Stoga se brinem i razmišljam o tome kako brzo otrčati u kadu ili pronaći salvete. Da, i gotovo uvijek sam na dijeti. Rita, 27 godina.

Za mene se može reći da sam napumpao telefon, iako mi se više sviđa riječ "prezentovan". Moj dečko mi je poklonio iPhone ne samo za pušenje, ali i za njega, da budem iskren. Ja sam prava profesionalna kurva u pušenju. Seks je važan dio veze. Alena, 22 godine.

Kad sam u vezi, sve radim mehanički. Znam točno što tip voli i kako to bolje napraviti. Ali ako je ovo novi muškarac, onda se cijelo vrijeme brinem hoće li mu se svidjeti moji postupci i kada će svršiti. Maša, 26 godina.

Mjesta za seks kod kuće. Kako poboljšati seks kod kuće?

Razmišljaju li djevojke tijekom pušenja?

Tip ima veliki kurac pa ponekad dignem jezik do neba da ga ne zabada dalje nego što je potrebno. Ponekad napravim kratke pauze da odmorim čeljust i vratim slinu. Prije pušenja ponekad popušim karamelu da se počne stvarati više sline. Ulyana. 26 godina.

Obično moj dečko i ja vježbamo pozu 69. U takvoj situaciji, cijelo vrijeme se morate podsjećati da pomaknete glavu, a ne samo uživati ​​u kunni. Anna, 31 godina.

Kad me muškarac natjera na oralni seks i nagne mi glavu, onda imam želju zagristi. Ako sam ja sam inicijator, onda sve radim s entuzijazmom i cvokoćući usnama. Tanja, 22 godine.

Moj muž zarađuje i osigurava dobru obitelj. Zbog sigurnosti i zahvalnosti, stalno mu praznim jaja pušenjem ili seksom. Previše je neobičnih studenata i slobodnih žena s kojima bi se mogli natjecati. Stoga se trudim ugoditi muškarcu 100%. Galya, 32 godine.

O čemu žene razmišljaju tijekom pušenja?

Nikad nisam popušila momku. Ali nadam se da ću si naći normalnog dečka i onda ću naučiti kako se cool popušiti. Mislim da će mu se svidjeti, jer sam dobar učenik i pametan. Vasilisa, 18 godina.

O čemu tvoja cura misli kad je sranje?

Članci o toj temi