Seks pauze

Seks pauze

Prema seksolozima, ne bi trebalo biti dugih pauza u seksu. Seks je sastavni dio odnosa između muškaraca i žena.

Ljubav i seks uvijek trebaju hodati zajedno "za ruku", inače će veza prestati postojati kao nešto cjelovito i nedjeljivo. Seks bez ljubavi je moguć, ali ljubav bez seksa je težak zadatak za zaljubljene. I znate što je zanimljivo, u seksu bez ljubavi postoje trenuci kada vam se čini da osjećate nešto prema svom partneru, ali postoje trenuci kada ste prema njemu ravnodušni. A u ljubavi bez seksa - ima i nekih "napada" kad ima seksa, a kad nema. Oba spola nisu zadovoljna takvim spletom okolnosti života i ljudskog tijela. Isprva ne pričaju o tome, pogotovo žene, nose svakakve misli u glavi i krive se za sve: nisam lijepa, toliko sam se kilograma udebljala, ne uzbuđujem ga i sve tako. Muškarci su u tim stvarima nekako suzdržaniji.

Tada misli prerastu u riječi, isprva u neke smiješne nagovještaje, zatim u ranjive primjedbe. Naravno, razlog se mora tražiti, ali nekako delikatno, ili tako nešto. Iskreno govoreći, ako ste dovoljno bliski u takvim stvarima, nedvojbeno je potrebno, možda je upravo to ono što će razjasniti situaciju. Ako osoba ne ulazi u razgovor, ili se zatvara od vas, trebate ponuditi seks, inzistirati na svome, a kada svog partnera dovedete do "točke ključanja" u svojim odbijanjima, možete oštro i vrlo uvjerljivo pitati o odbijanju seksa. Morate pokušati iznova i iznova, a onda će nešto sigurno uspjeti.

Seksualna zabava

Najvjerojatnije, tijekom pauze u seksu ima više negativnih aspekata nego pozitivnih. Vjerojatno postoji samo jedna pozitivna stvar - nakon dugog rastanka od seksa, želite to više, a jednostavno ne možete uživati ​​u ovoj divnoj aktivnosti, općenito, odmorite se, ako želite. Ima puno negativnih: nakupljanje sperme u muškom organu ne utječe dobro na tijelo u cjelini, muškarac postaje grub, ravnodušan, ljut, ponekad nervozan, druge stvari također počinju opadati. I žene od nedostatka seksa postaju jako čudne, "bacaju se" na bilo koga, puno jedu, često ne vode računa o sebi, postaju štetne, hirovite, izgledaju kao kučka. Stoga problem i razlozi prekida u seksu nisu tako jednostavni i nepotrebni.

Prema seksolozima, ne bi trebalo biti dugih pauza u seksu. Seks je sastavni dio odnosa između muškaraca i žena, pa je seks jednom tjedno već devijacija. Svaki dan, svaki drugi dan, pa maksimalno jednom u tri dana - ovo se manje-više "penje u kapiju", ali duži period nije normalan. Iako se sada mnogi neće složiti sa mnom, jer se događa da jednostavno ne želite seks i to je to. U ovom slučaju je vaša partnerica kriva što vas ne može natjerati da je želite danonoćno, tako da vam je penis uvijek "dvanaest". Možda je počela izgledati loše, udebljala se, oblači se kao "sivi miš", umjesto kose - "krpa" itd.P. - nedvojbeno će sve to muškarca natjerati da se na neko vrijeme suzdrži od seksa ili da mu olakša - "gledaj sa strane" i budi zadovoljan.

Kako uzgajati djevojku za seks?

Žene o tome imaju malo drugačije mišljenje. Ako muškarac odbije imati seks s njom, to znači da je ili bolestan (pa, impotentan, jednostavno ne može, ne ide), ili mu "ne treba" za nju, pa i mala trećina opcija, što je manje uobičajeno: umoran je (puno radi, pun je cijeli dan i slično). Možda će vam žena reći da sve razumije, zapravo u glavi uvijek ima jedan ili sva ova tri razloga.

Najvažnije je zapamtiti da prekidanjem seksa uskraćujemo sebi užitak. To je kao, na primjer, učiniti isto s bocom piva (muškarci će me razumjeti): kad je na stolu hladna boca piva s pjenom, toliko je želiš popiti, ali je umjesto toga gurneš do ruba od stola i otići. Nije jasno, međutim, zašto muškarac koji voli pivo gura bocu u stranu umjesto da uživa u piću. Sigurno će za to postojati razlozi koji, najvjerojatnije, žive u čovjekovoj glavi i ne dopuštaju mu da prijeđe granicu nerazumijevanja drugih.

Seks je cijela znanost, ali ne kompliciranija od ljubavi. Ljubav je istina, a, kao što znate, istina se ne može reći, u nju treba vjerovati. Naučivši razumjeti svog partnera u seksualnim stvarima, otvorit ćete dug i sretan put i prema ljubavi i prema seksu, jer je u vezi sve međusobno povezano.

Kako dotaknuti djevojku da joj se to dopadne?

Članci o toj temi