Žene tvrde da imaju muški orgazam

Žene tvrde da imaju muški orgazam

Žene tvrde da imaju muški orgazam. Žene su same po sebi daleko od dara, ali problem muške šutnje u vrijeme seksa je prepreka idealnom seksu po mišljenju žena.

"Već se bliži ponoć, ali Hermana još nema" klasik nalik Arapu.

Dragi moji muškarci, možete li pogoditi zašto vas se žene ponekad sjete ljubaznom tihom riječi u ugodnom ženskom društvu (definicije poput "nepažljiv", "brzo završava" i "mali" se ne računaju)?

Ne znam hoće li vam ovo biti otkriće ili ne, ali za ogroman broj žena problem muške šutnje u trenutku koitalne apofigije i dalje je prepreka na putu do idealnog seksa.

Ne, mi savršeno razumijemo da smo i sami daleko od dara: ovdje želimo brže, tamo - sporije, ovdje nam uopće ne prilazi i pod strahom smrti ne postavljaj pitanje „Draga, jesi li već ili nisi još?". Neke žene imaju toliko seksualnih tvrdnji i konvencija da je lakše kupiti si zagrijanu silikonsku vaginu odmah i ne patiti. I, ipak, sve navedeno rješava se parom krevetnih pregovora. Ali ponašanje u stilu "alcove gerile" čak i najiskusniji veteran seksualnog rada može uroniti u depresiju (žalio sam se, znam!).

Tantrička tehnika seksa: kako postići nirvanu kod kuće

Nije teško prepoznati ženski orgazam: naprežemo se, hvatamo se za sve što udarimo kandžama (jao, obično za muškarca) i stenjemo kao da osvajamo lovorike uragana Katrina (klinički slučajevi poput "običnog balvana" su ovdje se ne razmatra, essno). Ne govorim ni o karakterističnim kontrakcijama maternice - one se ne događaju uvijek, ali ipak. Da, ponekad se žene pretvaraju. I unatoč tome, iskusan ljubavnik imat će dovoljno i brzog pogleda na žrtvu kako bi shvatio: došlo je do orgazma.

"Partizan u alkovima" ima suprotno. Svoje prljavo djelo obavlja u tišini i uz minimum nepotrebnih gesti - kako, molim te, žena može pogoditi da je kraj blizu ili, još gore, da je već došao? Ubrzavanje tempa? No, za ljubitelje kategorije "maratonaca", promjena tempa se događa nekoliko puta po činu. Karakteristično lupanje penisa tijekom ejakulacije? U redu, to obično osjete samo jaaaako "izlizani" partneri ili oni koji su već zaboravili na vlastita iskustva tijekom određenog odnosa. Uz to, žena ima najveći broj živčanih završetaka koji se nalaze na ulazu u rodnicu. Na "dubini" će osjetiti tvoj ejakulat samo ako počneš izbijati u nju snagom vatrenog vodenog topa.

Kako djevojci pružiti zadovoljstvo u seksu? Tri žigolo savjeta

Muškarci, dragocjeni, vjerujte mi: ženama će se jako svidjeti ako im nekako - makar i stenjanjem, makar i riječju - počnete ukazivati ​​na trenutak svoje kulminacije. I bogami, šteta: prije 5 sekundi bio sam zauzet poslom i odjednom sam se smrznuo bez ijednog znaka života. A žena misli da se nešto dogodilo, nepovratno: nekako se krivo priljubila uz njega, pa ju je odlučio ostaviti - tu, ne ustajući iz kreveta. Ili uronila u misli o svom celulitu. Ili - MOMA, OVO JE INFARKT! A muškarac u međuvremenu šuti, čovjek je dobar: doživio je orgazam. Općenito, zašto sam..

Dragi tihi ljudi, ne plašite žene. Nema ničeg nemuževnog u tome što pritom jednom ili dvaput trepnete. Ili se uhvatiti za to (ne sadizam, naravno). Ili, barem, recite u najboljoj tradiciji engleske gospode: "Milady, njihova će kanta uskoro završiti.". Ako vaša partnerica smatra da je vaše "uskoro" preuranjeno, obavijestit će vas o tome. Ili pojačajte tempo kako biste pratili raspored. Uostalom, bez obzira što mi žene kažemo, jako nam jeoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo как nam je drago znati da s nama dobivate maksimalno zadovoljstvo. Za ostale slučajeve imamo vibrator: ne treba mu orgazam. Kao i naša briga. Autor: tumannaya_feya

Kako zavesti djevojku na seks?

Članci o toj temi