Kako postati seksualni div

Kako postati seksualni div

Gotovo svaki muškarac sposoban je za više snošaja po noći. Američki liječnici preporučuju nekoliko metoda koje omogućuju čovjeku da postane neumorni Casanova.

Zašto neki muškarci mogu imati pet seksualnih činova po noći, dok drugi mogu "izdržati" samo jedan? I muškarci i žene željeli bi znati odgovor na ovo pitanje.

Seksualni ekscesi - ponovljeni (ponovljeni) spolni odnos kojeg je muškarac izvršio unutar jednog dana. Američki seksolog Arthur Kinsey otkrio je da je preko 20 godina više od 55% muškaraca sposobno za ponovljene spolne odnose, u dobi od 35-40 godina polovica te sposobnosti gubi, u dobi od 55-60 godina zadržava je samo 3% muškaraca.

Bista za Casanova

- Da li je muškarac sposoban za ponavljanje radnji ili ne ovisi o količini spolnih hormona, prvenstveno testosterona. On je također odgovoran za uzbuđenje i erekciju, - kaže psihoterapeut, seksolog A. M. Poleev. - Ali ne postoji stroga veza između seksualnih sposobnosti i hormona: uostalom, trajanje "ljubavnog maratona" ovisi i o radu mozga.

Istina, zreli muškarci nisu sposobni za pet radnji po noći čak ni s novom partnericom: maksimum na koji će morati računati je 2-3, pa čak i tada s prekidima.

Žene savjetuju muškarcima u seksu:

Da, višestruki snošaj igra vrlo važnu ulogu za ženu, jer može probuditi njezinu senzualnost. To je posebno važno za djevojke koje tek ulaze u svijet seksa. No, kako su studije pokazale, optimalna su 3-4 snošaja po noći.

Da biste postali "seksualni div", morate biti u dobroj fizičkoj formi, pravilno jesti, ne umarati se, obavezno se odmoriti prije seksa. Istraživanja su pokazala da je plivanje posebno korisno za muškarce - jača kardiovaskularni sustav, osim toga voda, takoreći, masira spolne organe plivača, što je, naravno, vrlo korisno.

"Završi" mudro

Međutim, nije samo zdrav način života ono što vam može pomoći da postanete seksi div. Možete ... naučiti kako imati višestruke odnose.

Stvar je u tome da muška ejakulacija i orgazam nisu ista stvar. Poznati seksolozi Masters i Johnson otkrili su da oni muškarci koji su sposobni za seksualne ekscese mogu sami sebe dovesti do ruba ejakulacije, a zatim zastati i opustiti se, doživjeti orgazam, ali bez izbacivanja sjemena. Odnosno, ako muškarac nauči "odvojiti" ejakulaciju od orgazma, bit će sposoban za višestruke odnose.

Američki liječnici koji su proučavali ovaj problem preporučuju nekoliko metoda koje omogućuju čovjeku da postane neumorni Casanova.

Tehnika stop-start

Raznolikost u seksu: 120 ideja i igara za raznolikost u krevetu

Davne 1955. urolog sa Sveučilišta Duke dr. Seamans opisao je liječenje prerane ejakulacije. Sastoji se od toga da samo masturbirate gotovo do same ejakulacije, a zatim prestanete... Na kraju ćete naučiti postići orgazam bez ejakulacije.

Tehnika kompresije

Neki stručnjaci savjetuju stiskanje vrha penisa izravno na pragu ejakulacije - s dva prsta na dnu i jednim palcem na vrhu. Dr. Hartman sa Sveučilišta New York preporučuje: prije svega lezite na leđa – uostalom, većina muškaraca koji su sposobni za višestruke orgazme doživljava ih u položaju "žena na vrhu". Laganim dodirima potaknite se gotovo do ejakulacije, a zatim zastanite i stisnite penis. Zadržite 15 do 20 sekundi – dok se želja za ejakulacijom ne smanji. Zatim ponovno masturbirajte. Naučite se gurnuti do ruba ejakulacije 3-4 puta prije nego što dopustite da se to dogodi.

Spusti testise

Neposredno prije ejakulacije, muški testisi se privlače uz tijelo. Ako se barem djelomično ne podignu, muškarac nije sposoban za punu ejakulaciju. Stoga možete odgoditi ejakulaciju držanjem testisa.

Članci o toj temi