Kako pozvati djevojku u posjet radi seksa

Kako pozvati djevojku u posjet radi seksa

Ako ste sami s djevojkom, a niste kočnica, ali vjerojatnost seksa je vrlo velika. Ali najteže je pozvati djevojku ili zatražiti posjet da bi je kasnije tamo pojebao.

Jedan od najvažnijih i najtežih trenutaka je kako je odvući u svoj dom. Ako ste vas dvoje kod kuće, šanse su da će završiti u seksu je 90%. Ali vratiti je kući nije lako.

Za početak ću vam reći o svojim jedinstvenim metodama, a zatim ću dati opće preporuke. Već prvog dana poznanstva pozovite nju i njezinu prijateljicu kod sebe pod krinkom nargile - dvoje ih je i nemaju se čega bojati. U najboljem slučaju završava grupnim seksom, u najgorem - na spoju se više ne boji doći u vašu kuću.

Ako djevojka živi sama ili roditelji nisu kod kuće, onda je puno lakše tražiti da joj posjete nego pozvati je. Uostalom, ovo je njezin teritorij i tamo se osjeća ugodnije i sigurnije. Ima svoju četkicu za zube, svoj uobičajeni krevet, kupaonicu i još mnogo toga bez čega ne može zamisliti svoj život. Inače, kod kuće uvijek imam neotvorenu četkicu za zube i to pričam curama. Možete je zamoliti na kavu ili na WC. Ovo nazivam Scipionovom metodom. Ovo je rimski zapovjednik i prema legendi moj predak. Borio se 15 godina u Italiji protiv Hanibala, ali nikada nije ostvario konačnu pobjedu. Posjetila ga je briljantna misao - okupio je svoje trupe, stavio ih na brodove i otplovio u Kartagu. Hanibal je bio prisiljen učiniti isto, a Kartažani su ovu bitku izgubili u odlučujućoj bitci.

Djevojke su govorile o muškim kvalitetama koje povećavaju šanse za seks

Ali u većini slučajeva takve lopte neće biti - i morate je namamiti k sebi. Čak i ako te želi, onda ti treba izgovor kao što je pušiti nargilu, vidi slike. Bolje je ne reći kamo idete - to reći u "zatvorenoj nargili".

Možete i lukavije - recite da trebate donijeti svoju jaknu ili laptop kući i kada uđete, recite "možete ući, samo na kratko". Iako ga u mnogim slučajevima morate podići i nositi do sebe. Barsik je rekao da je najkorisnija vještina otvoriti vrata držeći djevojku u naručju.

Ponekad pomaže sljedeće – “Dajem vam riječ da neće biti seksa. Dok ne pitaš tri puta". Ako jako uzbuđuješ djevojku, onda ona nije ono što te tri puta pita.

Ako se djevojci jako sviđate, ali ste zainteresirani za nju "samo ovdje i sada" - možete koristiti sljedeće. Reci rutinu o vrijednim dečkima (ako si joj već rekao, podsjeti je) pa reci da joj nećeš ponuditi drugi put i pitaj zašto se moraš vidjeti opet ako se ništa ne dogodi. T.e. nedvosmisleno joj postavio uvjet ili sada ili nikad.

Kako napiti djevojku i poseksati se s njom?

Situacija

Dekor u vašem domu ne rješava baš ništa. To sam provjerio svojim iskustvom. Ako imate luksuznu Vateru u centru grada, to je čak i loše. Budući da vas djevojka želi uvesti u trajnu vezu i zategnut će seks.

Kod kuće bi trebale biti dvije stvari – svijeće i neraspakirana četkica za zube. Kondomi - uvijek moraju biti s vama. Ugasite svjetla, upalite svijeće i više nećete vidjeti nikakav nered ili čak sovjetski popravak.

Kućno rastezanje

Dakle, vi ste kod kuće. Ispijanje šampanjca uz svjetlost svijeća. Pričekajte 10-15 minuta da se navikne na vaš stan. Onda je počni uzbuđivati. Ako počne lomiti, onda se smrzavate 5-10 minuta, a zatim počinjete iznova. U posljednjoj fazi nema ništa teško - glavna stvar je biti uporan.

Članci o toj temi