O veličini

O veličini

Ljudi, vaša veličina je bitna. Ovo je uobičajena istina koju morate prihvatiti ako ne želite da vas kokoši zavaraju i iskoriste. Dođi ovamo. ja ću podučavati.

Mali na krevetu nije borac. Čak i kada je sve usko na strani primatelja i ništa nije razvučeno, mali se ne kotira. Ne, nedostatak dimenzija se ne nadoknađuje vještinom i tehnikom. Nemojte se prepustiti iluzijama.

Ako majstorski posjedujete svoju kratkicu, izgleda još jadnije nego da je uopće ne posjedujete. Zamislite maestra kojemu je gurnuo zahrđali klavir bez pola tipki. Shvaćate da je pred vama izvanredan glazbenik koji bi izvrsno svirao na klaviru da ga ima. Ali nema normalnog instrumenta – nema ni glazbe.

Druga iluzija, koja iz nekog razloga sjedi u vašim naivnim malim glavama, općenito je oksimoron i pakao lol. Neki od vas su sasvim ozbiljno uvjereni da među nama ima onih koji jako vole male.

Zamislite situaciju. Određena žena hoda s muškarcem svojih snova, koji ima sve savršeno, osim veličine. I odjednom joj netko odozgo kaže: „Hajde da stavimo tvoj Cherubino na centimetre štikle u dužinu i par u širinu?"I ona je kao," Ne! ne trebam ovo! Nikada!"Misliš li da postoji barem jedna žena na cijelom svijetu koja će odgovoriti na taj način, a ne:" Da! Da! idemo!„Nijedan. Vjeruj mi glupane.

Užici pijanog seksa

Iako razumijem logiku takve gluposti od vas: povlačite paralele između svoje veličine i naše. Da, na svijetu postoje muškarci koji vole male grudi. Ima onih koji više vole veličinu A u odnosu na veličinu D. Ja to ne osporavam. slažem se s tim.

Ali vi, borci, jako se varate ako mislite da će među svim ženama na svijetu biti barem jedna koja preferira sedam centimetara sedamnaest. Neće se naći. Samo vjeruj.

Sada o tome što učiniti za vas koji ste premali. Glavno pravilo je ne vjerovati ženama koje tvrde ili jasno daju do znanja da ste dobri u krevetu. S tobom, u najboljem slučaju, nikako. Ako se žena zalijepila za vas, to znači da ste joj dragi kao osoba ili kao perspektiva, ali ne kao ljubavnik. Kao ljubavnik, ti ​​si zahrđali klavir bez pola tipki. Nemojte zaboraviti na to ni na sekundu ako ne želite biti naivčina.

Da, naravno, jako je uvredljivo kada je žena s tobom samo zato što si dobra osoba ili zavidna perspektiva, a ne zato što te želi uvijek i svugdje. Ali ovu činjenicu je bolje prihvatiti i iz mora žene uhvatiti onu koja se divi vašim ljudskim kvalitetama. Izdajnički lažljivci koji vam lažu u lice o svojih osam orgazama s vama, iskorijenite.

Mala stvar oko seksa za kojom su djevojke lude

Da, zvuči turobno, ali vi, vlasnici veličine A, trebali biste odabrati kao pratitelje dobre i ravnodušne prema seksualnom životu žena koje mogu cijeniti vaše osobne kvalitete i dubinu vašeg uma, a ne trvenja.

Cure, a vi - savjet: život je prekratak da biste ga potrošili na malu macu. Nijedna perspektiva ne vrijedi 7 centimetara za život. Potvrdite! Pa, ili opovrgnuti.

Dečki, ako ste se barem jednom zapitali je li vaš premalen, nemojte ih više pitati: premali. Da, i po našim standardima. Ne, onima kojima je to normalno takva pitanja ne padaju na pamet. Da, bolje je u krevetu. Da puno bolje. Ne, vaše nježno slinjenje ništa ne nadoknađuje, već samo nervira. Ne, nismo bešćutne, tjeskobne kučke i volimo nježnosti, nego samo od onih koji imaju normalne. Ne, ne po visokim standardima. Da, u cijelom svijetu. Minus svi veliki Kinezi.

Djevojke, što bi vas moglo natjerati da se pretplatite na skroman penis?

Članci o toj temi